USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Старий Луцьк» не зумів вдруге перемогти БК «Маріуполь»

14 Квітня 2019 11:52
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк - Університет» не зумів порадувати вболівальників другою перемогою поспіль, поступившись баскетбольному клубу «Маріуполь» - 63:83.

Матч другого етапу Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу відбувся 14 квітня в ОДЮСШ.

Вчора завдяки вдалій грі лідерів «Старий Луцьк» впевнено обіграв «Маріуполь», тож сьогодні луцькі баскетболісти прагнули повторити вчорашню звитягу.

У першій десятихвилинці команди демонстрували рівну гру, щоправда більш влучнішими були маріупольці, які мали перевагу в чотири очки – 15:19

Команди не могли забити протягом стартових двох хвилин другої чверті. Лише зусиллями Федчука, який закинув «трьоху», лучани скоротили відставання до мінімуму. Проте гості зуміли знову відірватися на шість очок. Лучани теж не пасли задніх – трьохочковий закинув Швагринський, який скоротив різницю у рахунку на відстань вдалого двохочкового кидка. Відзначимо ефектний слем-данк Дейни, після якого гості взяли тайм-аут. На відміну від вчорашнього матчу сьогодні на велику перерву команди пішли з перевагою маріупольців – 30:37.

Після перерви гості заграли більш впевнено, аніж лучани, збільшивши перевагу до десяти очок. Натомість «Старий Луцьк» відповів «трьохою» Федчука, також дальній влучив і Литвиненко, проте перевага маріупольців на цей момент була вже доволі впевненою. Відзначився два підряд трьохочкових від Дейни та Коцька, втім десятиочкова перевага гостей продовжувала залишатися – 45:55. Перед фінальною чвертю первага гостей становила дев’ять очок – 48:57.

Останню десятихвилинку впевненіше розпочали гості, які закинувши п’ять очок, збільшили загальну перевагу до чотирнадцяти. У лучан в цій чверті відзначимо «трьохи» від Швагринського та Федчука, які не дуже допомогли їх команді, адже в гостей виходили практично все: від дальніх кидків до проходів під кільце. Таким чином, лучани поступилися двадцятьма очками – 63:83.

Найрезультативнішим у лучан став Володимир Коцько, в активі якого 15 очок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus