USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» отримав м’ячі на сезон від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»

24 Жовтня 2021 14:44
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» отримав баскетбольні м’ячі на ігри сезону Вищої ліги чемпіонату України від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Вручення сітки професійних м’ячів відбулося у перерві гри з одеською «БІПою».

Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода разом з представником Фонду Дмитром Піддубним передала м’ячі капітану «Старого Луцька» Едуарду Федчуку. Катерина Шкльода зазначила, що місто пишається своєю командою, та виразила захоплення від матчу. До слова, на той момент лучани перемагали «БІПу» та загалом святкували перемогу в грі.
У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Катерина Шкльода розповіла, що Фонд давно співпрацює з баскетбольними федераціями міста та області, зокрема з професійною командою «Старий Луцьк».

«Ми підтримуємо змагання та турніри під їхнім патронатом – це турніри для дітей, підлітків та юнацьких команд. На цей сезон «Старий Луцьк» звернувся до нас з проханням закупити професійні баскетбольні м’ячі на сезон, і Фонд у цьому допоміг», – зазначила очільниця Фонду.
Відзначимо, що Фонд не лише вручив м’ячі «Старому Луцьку», а й кожної гри дарує один баскетбольний м’яч найвлучнішому маленькому вболівальнику.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus