USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Старий Луцьк» переміг «Говерлу» в першому матчі сезону. Фоторепортаж

3 Жовтня 2021 09:53
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» переміг у першому матчі сезону команду з Івано-Франківська «Прикарпаття-Говерла-КФВ» з рахунком 65:60.

Перші очки у матчі та сезоні для «Старого Луцька» забив капітан Едуард Федчук. Загалом команди демонстрували не надто результативний баскетбол у першій чверті, забивши вісім очок на двох за шість стартових хвилин, рахунок був рівним.

Дві «трьохи» від Коцька та Зайця наприкінці десятихвилинки дозволили лучанам відірватися на +4, але гості зібралися та завдяки базеру виграли першу чверть – 12:13.
Друга десятихвилинка також була рівною та не надто результативною. У «Старого Луцька» м’яч ніяк не хотів залітати в кільце. Навіть атаки, де лучанам вдавалося забирати підбори в нападі та робити повторні кидки, здебільшого були невдалими. Тож на велику перерву команди пішли за рахунку 21:22.
Переломною для «Старого Луцька» стала третя чверть, в якій Унгурян влучив три спроби здалеку. Свого партнера такою ж результативною дією підтримав Заєць. Снайперські кидки лучан посприяли тому, що перед фінальною десятихвилинкою вони мали +15 – 53:38.
Однак четверту чверть «Старий Луцьк» провів зовсім невпевнено, дозволивши за 1,16 до фінальної сирени скоротити відставання до -2. Володимир Журжій зумів зібрати своїх підопічних на останні секунди, і «Старий Луцьк» все ж зміг втримати переможний рахунок – 65:60.
Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Владислав Унгурян, закинувши 17 очок. Вже сьогодні команди зіграють другий матч, початок о 12.00.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus