USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Старий Луцьк», програючи 20 очок, вирвав перемогу в «Хмельницького» на останніх секундах. Фоторепортаж

31 Жовтня 2021 17:07
Програючи 15-20 очок впродовж всієї гри, «Старий Луцьк – Університет» зумів зібратися у фінальній чверті та в драматичному матчі на останніх секундах вирвав перемогу в «Хмельницького» – 85:84.

Старт був рівним, у лучан чотири очки набрав Коцько. Однак «трьоха» Горобченка поклала початок ривку гостей, які «накидали» на +8 за перші п‘ять хвилин гри – «Старий Луцьк» взяв тайм-аут. У господарів і далі закидав Коцько, але хмельничани зусиллями Полюляка, який закинув дві поспіль «трьохи», відірвалися на +14. Перша чверть завершилася з доволі солідним гандикапом «Хмельницького» – 18:32.
Читати ще: «Старий Луцьк» у напруженій грі переміг «Хмельницький». Фоторепортаж

На початку другої чверті гра в «Старого Луцька» також не клеїлася – луцькі баскетболісти ніяк не могли знайти протидію атакам гостей, програючи свій щит та в окремих відрізках дозволяючи відірватися на +18. Попри це, господарі зуміли зібратися, і друга десятихвилинка була значно конкурентнішою. Чотири бали Коцька дозволили лучанам скоротити відставання до -10 за півтори хвилини до великої перерви. В підсумку друга чверть закінчилася з рахунком 41:53.
Третя десятихвилинка розпочалася з активності Полюляка, який забив п‘ять очок та збільшив перевагу своєї команди до +18. Лучани спробували дальні кидки, але жоден з трьох не був влучним. Періодами рахунок скорочувався до -13. Вісім очок поспіль від Зайця дозволили наблизитися на відстань 11 очок за хвилину до кінця десятихвилинки. Однак хмельничани зуміли знову відірватися на 15 балів перед фінальною чвертю – 62:77.
Лучани продемонструвли непогану гру на початку четвертої десятихвилинки, вчергове у грі наблизившись у рахунку на 11 очок – гості тут же взяли тайм-аут. Однак після цього Федчук закинув «трьоху» та зменшив гандикап хмельничан до 8 очок, а невдовзі капітан лучан повторив свою результативну дію. Відзначимо Унгуряна, який спочатку закинув, а потім зробив блок-шот, після якого забив Коровяков, скоротивши відставання до -3 за три хвилини до фінальної сирени. Той же Коровяков за півтори хвилини до кінця закинув ендван та скоротив відставання до мінімуму, а Юрченко з лінії штрафних вивів лучан вперед – 85:84. За 11 секунд до сирени м‘яч був у гостей, але лучани відзахищалися та змусили сфолити Мазіка – Заєць не влучив перший штрафний та, послухавши підказку тренера, кинув у дужку другий. Тож сирена сповістила про фантастичну перемогу «Старого Луцька» – 85:84.
Найрезультативнішим у складі лучан став Владислав Унгурян, в активі якого 21 очко.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вася. Показати IP 31 Жовтня 2021 18:57
Таки вирвали О Ч К О в суперника .МОЛОДЦI .
Лучанин Показати IP 1 Листопада 2021 18:58
Молодці. Вольова перемога, це завжди достойно уваги!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus