USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Старий Луцьк» у драматичній грі не зумів здолати «Хмельницький»

22 Січня 2022 20:47
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк» не зумів врятуватися у драматичному матчі на виїзді, поступившись БК «Хмельницький» – 87:83.

Рахунок у грі відкрив Юрченко, вивівши лучан вперед. Але невдовзі попереду були хмельничани, які завдяки Мазіку відірвалися на +5. Аби господарі не пішли у ще більший відрив, Володимир Журжій взяв тайм-аут. Однак внесені корективи не надто вплинули на гру – в подальшому господарі відірвалися на 11 очок. До кінця першої чверті «Старий Луцьк» трішки скоротив відставання – 19:11.

Завдяки дальнім влучанням Федчука та Зайця лучани наблизилися до господарів на відстань шести очок. Проте п‘ять очок Полюляка допомогли «Хмельницькому» знову відірватися на комфортні +9. Наприкінці чверті розігрався Коцько – Володимир спочатку не забив два поспіль штрафних, але потім закинув два ендвани. Після другої чверті все ще перемагав «Хмельницький» – 43:37.

По перерві лучани завдяки влучанням Глушка, Коцька та Коровякова здійснили ривок +6 та зрівняли рахунок, а Федчук, закинувши «трьоху», взагалі вивів «Старий Луцьк» вперед – 43:46. Після тайм-ауту хмельничани зібралися та не лише повернули собі перевагу, а відірвалися на +8, тож тайм-аут вимушені були брати і гості. В підсумку третя чверть завершилася на користь «Хмельницького» – 61:54.

Як і в попередній десятихвилинці лучани одразу ж взялися за справу і скоротили відставання до -2. А далі почалися гойдалки – хмельничани відірвалися на комфортну відстань, але дальні кидки Зайця та Коровякова знову дозволили «Старому Луцьку» наблизитися на два очки. Проте за дві хвилини до завершення чверті господарі були попереду на 10 очок. Намагання «Старого Луцька» врятувати гру були невдалими. Підсумковий рахунок зустрічі – 87:83. Вже завтра «Старий Луцьк» матиме шанс взяти реванш.

Сьогодні ж найрезультативнішим у складі лучан став Євген Коровяков, в активі якого 20 очок та 9 підбирань.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікаво Показати IP 23 Січня 2022 08:33
Хоч два каліки не з числа родичів/друзів слідкують за грою цієї команди? Краще б гроші витратили на КП ''Ласка''

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus