USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» у стартовому домашньому матчі сезону поступився «Хіміку-2». Фоторепортаж

10 Листопада 2019 09:29
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» невдало відкрив домашні матчі сезону Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу, поступившись южненському «Хіміку-2» – 70:92.

Перший матч спарки відбувся 9 листопада в обласній ДЮСШ.

«Старий Луцьк» стартував у нинішньому сезоні двома виїзними матчами з «ДіДіБао» з Кам’янця-Подільського. Якщо у першій грі лучани поступилися одним очком, то в матчі на другий день зуміли взяти реванш в овер-таймі. Натомість в наступному турі команда з Луцька поїхала на виїзд до Тернополя, де зіграла спарку проти одного з фаворитів нинішнього сезону БК «Тернопіль-ТНЕУ». Як і в минулому турі, в першій грі лучани поступилися, але вже в наступному матчі луцькі баскетболісти продемонстрували характер та впевнено перемогли тернополян.
Нарешті баскетбольний сезон стартував у Луцьку – місцевий баскетбольний клуб «Старий Луцьк» приймав «Хімік-2». Перші очки у матчі закинули гості, втім завдяки одному влучному попаданню з лінії від Швагринського та дальньому Коцька лучани швидко відігралися. Відзначимо, що жодна з команд довгий час не могла заволодіти суттєвою перевагою, зокрема Коцько черговою «трьохою» зробив рахунок рівним – 12:12, але високий пресинг дозволив южненцям все ж виграти першу десятихвилинку – 16:22.
У наступній чверті «Хімік» ще більше став відриватися у рахунку, але той же Коцько кидком з-за дуги скоротив відставання до дев’яти очок, гості відповіли влучним кидком з середньої дистанції, але в наступній атаці дальній знову влучив Коцько. Коли у лучан було -13 – тренерський штаб взяв тайм-аут, після якого дальній вже влучив Тютюнник. Проте і гості не забували кидати здалеку, тож на велику перерву команди пішли з п’ятнадцятиочоковою перевагою гостей – 35:50.
Очевидено, в перерві в роздягалці лучан відбулася серйозна розмова, адже в третій чверті вони зуміли продемонструвати характер та виграти її – 21:17. Втім, на більше гравців «Старого Луцька» не вистачило, адже наступна чверть була знову за «Хіміком», а загальний рахунок зустрічі – 70:92 на користь гостей.

Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став капітан команди Едуард Федчук, в активі якого 22 очки.

Вже сьогодні об 11.00 відбудеться другий матч спарки.

Фото: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus