USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» вдруге переміг «Львівську Політехніку»

24 Січня 2021 12:49
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» вдруге переміг «Львівську Політехніку». У другому матчі спарки лучани продемонстрували більш впевнену гру, про що і свідчить рахунок – 90:73.

Матч Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу відбувся 24 січня в ОДЮСШ.

Учора в першому матчі спарки лучани лише в останній чверті зуміли продемонструвати свою перевагу та перемогти географічних сусідів – 81:69.

Сьогодні перші очки у матчі закинули лучани – з середньої дистанції влучив Унгурян. Загалом у стартові хвилини гра була рівною, але відзначимо ефектні дії від баскетболістів «Старого Луцька» – спочатку данк забив Юрченко, а потім ендван влучив Тютюнник. Уже невдовзі господарі відірвалися на +6, і львів’яни взяли тайм-аут. Після перерви у лучан з дальньої дистанції влучив Федчук. У підсумку перша чверть завершилася з рахунком 24:17.

На початку другої десятихвилинки лучани зусиллями Дейни та Прозапаса відірвалися на +13. Також відзначимо дальні влучання Коцька та Крамара, однак гості няк не відпускали лучан більше, ніж на 15 очок. А перед великою перервою рахунок був 50:40 на користь «Старого Луцька».

Перша половина третьої десятихвилинки була рівною – перевага лучан коливалася від 9 до 11 очок. Коли ж за три хвилини до сирени Унгурян влучив здалеку, а за тим у відриві забив Коцько, тренер гостей взяв тайм-аут. Завдяки «трьосі» Крамара з сиреною перед фінальною чвертю лучани мали перевагу +18 – 75:57.

За стартові чотири хвилини десятихвилинки гості скоротили відставання до десяти очок. Відтак, Володимир Журжій взяв тайм-аут, після якого Юрченко вдруге у матчі забив ефектний данк та закинув ендван, збільшивши перевагу «Старого Луцька» до +15. Юрченко і далі продовжив феєрити у цій чверті, закинувши дві «трьохи» підряд. У підсумку «Старий Луцьк» вдруге переміг з рахунком 90:73.

Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Сергій Юрченко, який оформив дабл-дабл (25 очок та 10 підбирань).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus