USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Старий Луцьк» впевнено обіграв «Кривбас»

18 Жовтня 2023 17:29
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» вдало розпочав бабл у Києві, доволі впевнено обігравши «Кривбас» з Кривого Рогу – 72:56.

Саме «Кривбас» вирвався вперед на початку зустрічі, двічі забивши з-під кільця. На це лучани відповіли дальнім влучанням Прозапаса. А невдовзі завдяки двом балам Коцька «Старий Луцьк» вперше у матчі вийшов вперед – 7:5. Вдалі дії капітана поклали початок ривка волинян – 9:2. Зокрема, результативно під кільцем криворіжців діяв Стейсі Томас. «Кривбас» взяв тайм-аут, але після цього двічі поспіль забив Коровяков. В підсумку «Старий Луцьк» виграв першу чверть – 20:11.

На старті другої чверті «Кривбас» був активнішим та скоротив відставання до -6, але до середини чверті лучани повернули перевагу в 9 балів, а невдовзі і збільшили її до 13 очок. Баскетболісти «Старого Луцька» продовжили вдало діяти в атаці, зокрема два поспіль трьохочкових забив Панфілов. Фактично з сиреною дальній кидок влучив Коровяков, тож на велику перерву «Старий Луцьк» пішов з солідною перевагою – 47:28.

Після перерви лучани продовжили нарощувати свою перевагу, ефективно ефектно діючи в атаці. Зокрема, здалеку забивали Коцько та Прозапас, свої кидки з-під кільця реалізовував Томас. Після одного з данків американця рахунок став 61:31, тож «Кривбас» взяв черговий тайм-аут. Лучани мали солідну перевагу перед фінальною чвертю – 66:38.

У четвертій десятихвилинці баскетболісти «Старого Луцька» мали можливість поберегти сили, фактично не граючи ні на атаку, ні на захист. У ній переміг «Кривбас» – 6:18. Але загальну перемогу святкував «Старий Луцьк» – 72:56.

Найрезультативнішими у складі лучан стали Євген Коровяков та Олександр Прозапас, забивши по 13 очок. Завтра «Старий Луцьк» зіграє з «Дніпром».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus