USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Старий Луцьк» завершив бабл у столиці поразкою від «Київ-Баскету»

19 Грудня 2023 21:22
Баскетбольному клубу «Старий Луцьк-Університет» не вдалося здобути жодної перемоги у столичному баблі. В третьому матчі лучани поступилися господарям «Київ-Баскет» – 76:60.

Киянин Кошеватський відкрив рахунок у матчі, поклавши початок ривка господарів – 11:2. Баскетболісти «Київ-Баскета» влучали і здалеку, і закидали у відриві. У лучан взагалі нічого не виходило в атаці на старті гри, тому Дмитро Чайковський взяв тайм-аут. Після цього гра вирівнялася: завдяки очкам Томаса та «трьосі» Панфілова «Старий Луцьк» скоротив відставання до -2. Але кияни зуміли зберегти переможний рахунок у першій чверті – 17:13.

Читати ще:«Старий Луцьк» поступився «Черкаським Мавпам»

На старті другої чверті столична команда поступово відірвалася на 14 очок. У лучан знову були проблеми з атакою: за 4 хвилини вони закинули лише 2 очки. Команди так і пішли на велику перерву за чотирнадцятиочкової переваги «Київ-Баскету» – 39:25.

По перерві різниця у рахунку швидко зросла до 19 очок. Завдяки очкам Томаса луцька команда знову наблизилася на відстань 14 очок, але на більше волиняни в цій десятихвилинці не спромоглися. «Київ-Баскет» до кінця третьої чверті знову збільшив перевагу до +19 – 62:43.

Читати ще: «Старий Луцьк» у рівній грі поступився одеській «БІПі»

У четвертій чверті «Старому Луцьку» завдяки трьом дальнім влучанням Прозапаса вдалося наблизитися до киян на відстань 12 очок. Остання десятихвилинка була єдиною переможною для луцької команди. Але перемогу в матчі святкував «Київ-Баскет» – 76:60.

Найрезультативнішим у складі лучан став Кирило Панфілов – 17 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
3 очковий Показати IP 19 Грудня 2023 21:48
Пора певно вже пацикам зав'язувати з цим баскетболом і збиратись до війська( ЗСУ). Там і харчі регулярно і зарплата 100 тис., і стидно не буде, ну не їхнє це баскетбол не їхнє

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus