USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» здобув дебютну перемогу в Суперлізі

23 Жовтня 2022 19:11
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» переміг «Черкаські Мавпи» та відсвяткував дебютну перемогу в Суперлізі – 76:67.

Учора «Старий Луцьк» матчем з «Київ-Баскетом» відкривав сезон у Суперлізі, але, на жаль, розгромно поступився киянам – 83:42.

На відміну від вчорашнього матчу з «Київ-Баскетом», сьогодні лучани добре зіграли стартову десятихвилинку, намагаючись реабілітуватися за програш. Перша чверть закінчилася з рахунком 24:14 на користь «Старого Луцька». Натомість друга чверть була зовсім рівною – у ній мінімально перемогли черкащани – 15:14. Але загальний рахунок був на користь волинян – 38:29. У лучан в першій половині відзначимо капітана Коцька, а також Швагринського та Рудакова, які набрали по сім очок.

Після перерви Рудаков одразу ж забив п‘ять очок, влучивши з середньої дистанції та периметру, натомість Кузнецов влучив дві поспіль «трьохи», а Пошабля підтримав партнера, додавши ще одне влучання з-за дуги. Такі дії захисту лучан не сподобалися Володимиру Журжію, який взяв тайм-аут. Але «мавпи» зуміли скоротити відставання до 3 очок. Щоправда, два поспіль влучання від Коцька та очки Горковенка дозволили «Старому Луцьку» повернути дев‘ятиочкову перевагу. Гойдалки у третій чверті продовжилися, і до кінця чверті «Черкаські Мавпи» скоротили відставання до двох очок – 53:51.

Четверта десятихвилинка була вирішальною, за її половину лучани зробили перевагу в +6. А невдовзі Прозапас «трьохою» вчергове збільшив перевагу лучан до дев‘яти очок. Все, що зуміли зробити черкащани, скоротити відставання до -5. Але в підсумку матч завершився з рахунком 76:67, який здобув дебютну перемогу в Суперлізі.

Найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став Володимир Коцько, закинувши 23 очки. Також відзначимо Олега Рудакова, який оформив дабл-дабл (15 очок, 10 підбирань). Завтра, 24 жовтня, «Старий Луцьк» зіграє третій матч баблу з БК «Запоріжжя».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus