USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» стартував у Суперлізі поразкою від «Київ-Баскету»

22 Жовтня 2022 17:44
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» з поразки стартував у дебютному сезоні в Суперлізі. Лучани з рахунком 83:42 поступилися столичному «Київ-Баскету».

Перші очки сезону забили кияни, але новоспечений капітан лучан Володимир Коцько відразу ж відповів, а Швагринський закинув «трьоху». Натомість кияни зуміли відірватися на шість очок (11:5), тож тренер волинян Володимир Журжій взяв тайм-аут, після якого Рудаков влучив з-за дуги, а Прозапас «трьохою» рахунок зрівняв. Втім до кінця чверті лучани вже не були такими результативними та й під власним кільцем гра не надто виходила – господарі відірвалися на 10 очок – 25:15.

На старті другої чверті Прозапас вдруге у матчі закинув з-за дуги. Впевнений початок допоміг лучанам скоротити відставання до трьох балів. Але за три хвилини до великої перерви команда зі столиці не лише зуміла відновити перевагу в 10 очок, але і збільшити її – 37:25. А загалом після другої чверті рахунок кияни перемагали з рахунком 46:27.

Після перерви «Старий Луцьк» знову почав доволі непогано – влучив Швагринський та Коцько з-за дуги. Кияни ж відповіли двома дальніми влучаннями – у захисті лучан і далі буди проблеми. Перед фінальною десятихвилинкою «Київ-Баскет» мав доволі солідну перевагу – 64:34.

Остання десятихвилинка фактично нічого не вирішувала, але й її господарі майданчика виграли, а фінальний рахунок зустрічі 83:42.

Найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став Володимир Коцько, в активі якого 15 очок. Завтра лучанин зіграють другий матч баблу з «Черкаськими Мавпами».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus