USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Старий ринок - критично не готовий до гасіння пожеж

12 Квітня 2012 13:57
Якщо на Центральному ринку Луцька виникне пожежа, буде важко не лише загасити вогонь, а й дістатись до полум’я, - стверджують в МНС.

Про це повідомили у центрі пропаганди УМНС в області.

Так, 11 квітня у Луцьку на території ринку «Центральний» пожежно-рятувальні підрозділи провели тактико-спеціальні навчання з гасіння пожеж на об’єктах із масовим перебуванням людей.

Під час навчань перевірили дії керівництва та добровільних пожежних дружин об’єкту щодо гасіння умовної пожежі, організації швидкої евакуації працівників і відвідувачів.

Особливу увагу начальник територіального управління МНС в області Володимир Грушовінчук звернув на можливість проїзду пожежних автомобілів до вододжерел на території ринку, усунення раніше виявлених недоліків щодо облаштування протипожежних розривів у торгових рядах для безперешкодного гасіння пожежі, особливо у центральній частині ринку.

У підсумку навчань головний рятувальник області зазначив, що на ринку існують грубі порушення правил пожежної безпеки, тож у разі реальної загрози розповсюдження вогню на об’єкті із масовим перебуванням людей буде важко не тільки пожежу загасити, а ще й до неї дістатися.

Також під час навчань перевірили водопостачання об’єкту та надано рекомендації керівництву ринку.

У заході, зокрема, взяли участь перший заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Башкаленко та начальник управління Держтехногенбезпеки в області Микола Кревський.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Anti-Mafia Показати IP 12 Квітня 2012 15:58
Лицемірство вражає... А хто ж підписує погодження на розміщення об'єктів малої архітектури на ринку, чи не МНС? Що цього ніхто стільки років не бачив?....
старий пожежник Показати IP 12 Квітня 2012 16:11
"Генерал" Грушовінчук мав би трохи совісті та встиду: що на Завокзальному ринку порядок? а на Північному? а біля житлових будинків(9-ти поверх.) на Карпенка-Карого є навіть можливість проїхати? а чим та як гасити "висотки"? Скільки життів коштують видані за хабарі дозволи та погодження? Дістав за Прищавого "генерала" і при новій владі туман в очі пускає, замість щоб роботою зайнятись! Клоун ряжений!
Базарник Показати IP 12 Квітня 2012 16:20
Питання про перенесення старого ринку підіймала, громадська рада, Башкаленко, Яручик на сесії, Грушовінчук а толку?????????? Той ринок треба перенести за межі
Тома до Базарник Показати IP 12 Квітня 2012 18:39
Може не перенести а виселети всі десь в занзібар? маєш свою долю в майбутньому гупермаркеті Думаєш Башкаленко з Стоєвим поділяться?
Тарас до Базарник Показати IP 12 Квітня 2012 18:41
ага перенести а на його місті звести круте "Буратіно2" і тоді все всіх буде влаштовувати крім цін на продукцію та оренду але це вже інше питання тоді керуючись логікою "базарника" можна буде гнати десь з міста всіх бідних лучан. Луцьк для багатих....
Саша до Базарник Показати IP 12 Квітня 2012 18:42
Як шкода що неможна торкнутись руками твоєї верхньої частини тіла.
Ємєля Показати IP 12 Квітня 2012 17:49
Нє, народ, ви подивіться, як Грушовінчук засуєтився! Базари до пожарів не готові, під Завокзальним газова труба опасна, у "Промені" недостатків куча - і тепер опять... Не іначе, як гряде крупний пєрєдєл кусків земельки і об'єктів власності під полиханіє такого вогню, як в універмазі "Луцьк"!
Spaceman Показати IP 12 Квітня 2012 18:39
Статейка кагбе намікає, що Старий ринок скоро теж буде горіти. Це зараз модно. А пожежні загасити не зможуть, бо не дотримані норми, тобто винних не буде. Отаке.
Ніна Показати IP 12 Квітня 2012 20:32
Авжеж. Потихеньку йде "формування громадської думки" стосовно того, що Старий ринок треба знести. То ринок незручний для інвалідів (а на якому ринку їм зручно?), то на ньому антисанітарія (а на якому ринку асфальт шампунями миють?), то от Нострадамус вишукався - передрікає, що ринок невдовзі спіткає доля ЦУМу. Та блін, в середині ринку стоїть без толку ковбасний павільйон. Віддайте його під пожежну частину! Які існують на промислових підприємствах Луцька. І дирекції ринку спокійніше спати буде, і торговцям.
1 Показати IP 12 Квітня 2012 21:17
Зносити не зносити, а порядок навести треба.Бо це не ринок , а якийсь Шанхай .
Ніна до 1 Показати IP 12 Квітня 2012 22:47
Ой, багато де порядок наводити у Луцьку треба...
1-му Показати IP 12 Квітня 2012 22:25
А ты бывал в Шанхае?
руслан Показати IP 12 Квітня 2012 23:21
Центральний ринок -стабiльне фiнансове джерело в мiський та iншi бюджети. Це факт! Тому ринок не зносити треба, а "окультурити", i прорiдити для пожежних.
руслан Показати IP 12 Квітня 2012 23:27
згоден. Схоже на пiдготовку до пiдпалу..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus