USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стрілянина у Воротневі: повідомили, хто замовив відпочинок у волинському заказнику

27 Вересня 2018 18:02
Чоловіки, які відпочивали на території «Молодіжного лісівничого центру» у воротнівському заказнику, замовили «рекреаційну послугу». Спочатку відпочивали в бесідці, а коли здійнявся вітер – попросились в будинок, куди їх впустив лісівник. Замовив послугу відпочинку за 700 гривень підприємець Тимощук.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив директор ДП «Ківерцівське лісове господарство» Віталій Каращук.

У Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства повідомили, що у відомстві триває внутрішнє розслідування інциденту, оскільки вищезгаданий об’єкт перебуває на балансі ДП «Ківерцівський лісгосп».

Натомість у відомстві повідомили, що їм невідомо, хто саме відпочивав у заказнику. Що стосується лісової охорони, яка забезпечила відхід компанії відпочивальників, на яких чекали активісти, то вона «спрацювала дуже оперативно». Мовляв, забезпечення порядку входить в їх обов’язки, а викликали їх тому, що «відбувались незрозумілі дії».

Натомість директор лісгоспу, на балансі якого знаходиться об’єкт, повідомив, що «рекреаційну послугу» на початку серпня цього року замовив фізична особа-підприємець Тимощук, проте скористатись нею вирішили тільки зараз.
«В цю послугу входить перебування на території з використанням бесідки, ціна становить 700 гривень», – каже Віталій Каращук.

З його слів, під час відпочинку зірвався вітер, почався дощ, тому відпочивальники попросили розміститись в приміщенні «Молодіжного лісівничого центру», на що лісничий відповів згодою. Проте, ця версія виглядає не дуже переконливою, адже на момент прибуття активістів дощу та вітру не було, а перед будинком догорало багаття. А в самому будинку – накритий стіл.
Коли про відпочинок людей, серед яких помітили і очільника волинських лісівників Олександра Кватирка, дізнались активісти і журналісти, вони прибули в заказник. Лісничий, зі слів Каращука, злякався, тому викликали лісову охорону.
«Лісничий повідомив, що прибула група агресивно налаштованих людей. Він злякався за майно і людей, які відпочивали, тому я дав вказівку викликати охорону», – каже Віталій Каращук

Нагадаємо, у ботанічному заказнику загальнодержавного значення «Воротнів» у ніч 26 вересня відбулася стрілянина. Як повідомляє «Громадське.Волинь» імовірно посадові особи (держслужбовці) увечері 26 вересня влаштували собі пікнік та розваги на території «Молодіжного лісівничого центру», який кілька місяців тому пишно відкривали лісівники Волині у заказнику «Воротнів».

Коли туди приїхали активісти і журналісти, чиновників прибули визволяти невідомі особи у супроводі державної лісової охорони, підпорядкованої Волинському обласному управлінню лісового та мисливського господарства.

На гостей, аби приховати обличчя, вдягнули мішки та через кордон охоронців вивели з будинків. Серед тих, хто «рятував» відпочивальників помітили охоронців екс-губернатора Волині Володимира Гунчика.

Уся група людей перекрила доступ до осіб, які виходили. Згодом ця група сіла у авто та поїхала. Під час цього відбулося три постріли. Слідчий Луцького райвідділу Роман Будиловський зібрав гільзи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Очевидець Показати IP 27 Вересня 2018 18:11
Приїхали бандити, покидьки, які охороняють тіло тих, хто носить лісівничі погони і хто там розважався. Зробили "живий" коридор, і з мішками на голові випустили сучасну "еліту".
всезнайко Показати IP 27 Вересня 2018 18:15
напишіть про усіх хто був скільки дам
Упс до всезнайко Показати IP 27 Вересня 2018 23:14
Баби хочеться?-дорого...треба гроші..ю
марк Показати IP 27 Вересня 2018 18:30
шо за бред в оренду здали залазили через вікно, виводили з мішками на голові щей відстрілювались, ви що людей за дебілів вважаєте
Читач Показати IP 27 Вересня 2018 18:31
Звільнити всіх керівників, які причетні до події. Є молодь, яка стане гідною заміною. Інакше порядку не буде!
опа Показати IP 27 Вересня 2018 18:41
Бидло ганяє бидло. Періодично міняються місцями.
Ігор Показати IP 27 Вересня 2018 18:45
Тобто, якщо чиновників там не було, то до чого весь цей незрозумілий ажіотаж ?
ігор луцький до Ігор Показати IP 27 Вересня 2018 21:51
Ти що, не розумієш,пити горілку вночі, сховавшись в лісі можуть лише агенти кремля!
Не бачу проблем Показати IP 27 Вересня 2018 18:54
Ну і що, приїхала компанія відпочити, заплатила за це гроші вони ж не дибоширили нічого не ламали а тихо мирно від дихали. Не вже це заборонено законом?
Сява до Не бачу проблем Показати IP 28 Вересня 2018 05:40
Проблема одна ,ті громадські активісти в лапках,дуже перед виборами переживають за людей ,бо самі в цьому світі нічого не змогли досягнути а так перед людьми зароблять авторитет......Мабуть краще позносити всі такі будиночки і сидіти на травичці пити чай.А випивати і радіти життю коли у вас свято зараз не в моді
МК до Не бачу проблем Показати IP 28 Вересня 2018 11:20
Якби Ви чи я там хотів відпочити, в бані порадитись, то реально?
Григорій Многогрішни Показати IP 27 Вересня 2018 18:58
Это революция Китнес
Шерлок Показати IP 27 Вересня 2018 20:29
І нашо то було морди мішком закривати ? На с&аки ж мішка не хватило. А якраз по с&аках лічность легко ідентифікувати. Бо в них - шо морда, шо с&ака на одне лице !
Мер Показати IP 27 Вересня 2018 22:13
С...ка,що робиться в цій державі!!!!!!!!
111 Показати IP 27 Вересня 2018 22:44
Ці ган..ни святкували своє про фесійне свято, день котрацептива
Лісник Показати IP 27 Вересня 2018 23:26
Ну випили лісники на робочому місці, тихо і спокійно. Ну і що!? Трупи, кров де??? В нас всі в державних структурах дозволяють собі святкувати від шкіл до лікарень! то в активістів передвиборча програма почалась! Краще б працювати йшли!!! Дармоїди! Фактів ноль, обличчя ноль! Піар собі роблять! Може самі когось з своїх і вивели!!
911 Показати IP 28 Вересня 2018 06:24
Сц* к*рві в очі а воно каже дощ іде
911 Показати IP 28 Вересня 2018 07:00
У мене питання до керівництва області .Ладно нас цей зас.....ць помав. 2 раза 1 раз як людину яка рахує себе волиняниним а 2 раз як голову ОДА? ЯКІ ВІД ВАС БУДУТЬ ДІЇ?
ліля Показати IP 28 Вересня 2018 09:08
Одні приїхали побухати. Другі вирішили що вони главніші і терба когось на місце поставити. Перші викликали підмогу, почались розборки. А простим людям з цього ні холодно ні жарко.
Анонім до ліля Показати IP 28 Вересня 2018 09:36
Від Вашого тупого посту людям ні холодно, ні жарко!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus