USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Стрілянину за участю Пашинського розслідуватиме прокуратура

3 Січня 2017 09:47
Порушено кримінальну справу за фактом інциденту за участю народного депутата від "Народного фронту".

Випадок з Пашинським розслідуватиме Київська облпрокуратура.

Інцидент, що стався Київської області, під час якого народний депутат від "Народного фронту" Сергій Пашинський застосував зброю, буде розслідувати прокуратура Київщини. За фактом порушено кримінальну справу, повідомила на своїй сторінці в Facebook прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган.

"Слідчими прокуратури будуть передопитанні всі учасники і свідки події, проведений слідчий експеримент і всі необхідні експертизи", - повідомила прес-секретар.

Нагадаємо, ввечері 31 грудня голова комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони і депутат від «Народного фронту» Сергій Пашинський прострелив ногу нетверезому чоловіку, який погрожував йому вбивством. Інцидент стався після того, як Пашинський попросив чоловіка увімкнути аварійку на дорозі.

Жертва стрілянини на дорозі під Києвом В’ячеслав Хімікус твердить, що народний депутат застосував вогнепальну зброю не за правилами. Чоловік заявив, що нардеп не здійснював попереджувального пострілу вгору, а цілив у груди і лише завдяки щасливому збігові обставин куля влучила жертві в ногу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
тиць-здиць Показати IP 3 Січня 2017 10:16
вірю пашинському і його словам! от тільки в його очі гляну і на вираз обличчя подивлюся. починаю вірити кожному його слову. не може цей чоловік кривити душею.
Фома Показати IP 3 Січня 2017 10:59
За дорогими окулярами депутата знаходяться добрі очі, які допомагали Юлії залишатися чесною жінкою.
Олексій Показати IP 3 Січня 2017 17:23
У Вас теж його обличчя викликає тільки відразу і зневагу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus