USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Стрєлок» зібрав п’ятитисячну армію і готує наступ у двох напрямках

30 Червня 2014 17:47
За тиждень вимушеної бездіяльності силовиків бойовики стягнули в Слов'янськ близько 5000 підкріплення у вигляді живої сили і кілька бойових машин десанту (БМД). Про те, що відбувається у центрі АТО, яка зупинилася, повідомляють військовослужбовці, очевидці перегрупування сил противника, - повідомляє «Преса України».

"Кожен день противник обстрілює наші позиції, військові частини; через кордон з Росією десятками ввозяться танки, бронемашини, реактивні системи залпового вогню; в окуповану зону прибувають тисячі найманців з сусідньої держави. Одностороннє припинення вогню дозволило окупантам накопичити сили, яких тепер достатньо не тільки для оборони, але і для наступу", - повідомляють солдати із зони АТО.

Згідно з даними військових, всі свої сили бойовики стягують в Слов'янськ, звідки, ймовірно, буде наступ на Ізюм, який може йти двома клинами: по трасі Ростов - Харків; і вздовж водосховища на село Адамівка.

"Напередодні так званого "перемир'я" у противника в місті було не більше 1500 штиків, дві бойові машини десанту (БМД), і декілька мінометів. Гіркін відверто скаржився на камеру, що положення "ополченців" паскудне, і через 2-3 тижні їм доведеться повертатись у Росію. Тоді ми били бандитів у Слов'янську; звільнили Красний Лиман; наносили вогневі удари по відповідним резервів...

За тиждень ситуація кардинально змінилася: у Слов'янську тепер 4-5 тисяч бойовиків, десятки одиниць бронетехніки, танки, РСЗВ. Противник підтягнув свіжі сили до Червоного Лиману та Краматорська. Всі військові загони бойовиків зібрані в кулак під жорстким керівництвом Стрєлкова, який, безумовно, талановитий командир",- оцінюють ситуацію гвардійці.

При цьому, бійці відзначають, що "сили антитерористичної операції географічно розпорошені на великій території", тому "наші блокпости навколо Слов'янська не можуть стримати просування танкових колон". Це було підтверджено під час тестової атаки на блокпост №1("Рибгосп"), в результаті якої блокпост "був знищений ворожими танками за лічені хвилини".

"Ймовірне ураження військових відкриє противнику дорогу не тільки на Ізюм, а й на Харків, так як у сил МВС, які базуються біля Ізюму, немає важкої бронетехніки, протитанкових гармат і протитанкових ракетних комплексів для ефективної оборони", - повідомляють військовослужбовці тривожну новину.

У результаті затягування ситуації Головнокомандувачем, третина боєздатної армії може бути втрачена протягом двох-трьох годин. Бійці вимагають від командування прийняти правильне рішення, тому, що саме на президентові буде лежати відповідь за те, що відбувається сьогодні в зоні АТО. При всій трагічності того, що відбувається в зоні бойових дій, військовослужбовці не втрачають бойового духу і готові у будь-який момент дати рішучу відсіч наступаючим військам бойовиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
иван Показати IP 30 Червня 2014 18:12
етот стрелок-гиркин как у себья на урале : еще неделью такого премирья он и 100 тисяч собирет ему уже тесно в лугандоне попрет на харьков-киев там есть жратва -крек-героин-марафет -бухло поместья где можна будет отжать в укробелот вместе с ихнем бізнесом
Анонім до иван Показати IP 30 Червня 2014 18:53
І проти одного такого любителя "жратва -крек-героин-марафет -бухло" треба було піднімати всю армію? За таким піде "100 тисяч"? Хоча,якщо "АТО" затягнеться і міни із снарядами під час "такого премирья" падатимуть ще й на інші міста, то можливо і таке.
Ох Показати IP 30 Червня 2014 19:07
Бред.
Лучанин Показати IP 30 Червня 2014 20:31
Видно Путін вважає нашого Президента чудаком, путінські диверсанти наступають і вбивають українських військових, а Путін вимагає дальшого перемир’я... для захвату Харкова
Орел до Лучанин Показати IP 30 Червня 2014 21:01
а ти як думав буде?
титушко Показати IP 30 Червня 2014 21:56
Все в точку.вот это можно отдельной статьей.
ростислав Показати IP 1 Липня 2014 03:05
Скажіть як за якихось 7 діб можна зібрати 5000 *******
НЕЛУЧАНИН до ростислав Показати IP 1 Липня 2014 12:10
можна. наволочі в парашці вистачає
Анонім до ростислав Показати IP 1 Липня 2014 17:21
У переляка очі великі. Якщо хтось бачить "путінські війська" та батальйони "чеченців", тому і в двадцяти донетчанах ввижатиметься 5000

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus