USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Стильні білі жіночі сорочки: тренди 2019 року*

15 Травня 2019 13:00
Біла жіноча сорочка - річ універсальна і унікальна одночасно: вона освіжає, поєднується з чим завгодно, гарно виглядає в офісі, на побаченні, на прогулянці і навчанні. Біла сорочка жіноча 2019 - яка вона? Бренд MustHave ділиться найцікавішими моделями, розповідає про модні тренди і запрошує до перегляду каталогу.

«Чоловіча класика»

Джанфранко Ферре, про витонченість смаків якого ходять легенди, випустив в 2019 році колекцію сорочок з чоловічим кроєм. Маленький комірець, заокруглена лінія подолу, середня довжина, вільний фасон - всі ці риси в поєднанні з матовою бавовняною тканиною виглядають чудово і підкреслюють тендітність власниці. У нашому каталозі такі моделі є! З впевненістю рекомендуємо купити їх, як дівчаткам,так і жінкам.

Напівпрозорість і мінімалізм

Тонка віскоза, через яку злегка просвічує шкіра - вибір тих, хто хоче виглядати зворушливо і кокетливо. У 2019 році такі моделі блузок вийшли на подіуми завдяки модному дому Крістіан Діор.

Бренд MustHave радить замовити сорочку або блузу з віскози, якщо вам хочеться поєднувати стиль casual з офісно-ділових і носити одну і ту ж річ як з джинсами, так і з суворої спідницею-олівцем.
Вінтаж

Чарівно і пікантно виглядають на дівчатах і жінках фасони, яким кілька століть тому віддавали перевагу чоловіки. Об'ємні рукави, банти, мережива і жабо - сорочка в стилі гардемаринів в тренді в 2019 році і напевно залишиться в моді і в наступні роки.

В інтернет-магазині MustHave можна замовити доставку жіночих сорочок а-ля вінтаж з бавовни та віскози, щоб надягати їх до повсякденних і нарядних речей.

Напівприталені моделі

Сорочку-блузу, прилеглу до тіла, популяризувала Вікторія Бекхем. Завдяки їй з'явився базовий фасон, відмінно сидить на струнких фігурах.

Моделі напівприталених сорочок, які ви знайдете в нашому каталозі, вирішені в мінімалістичному стилі або доповнені акцентними деталями: кишеньками, жабо, бантами. Зшиті вони з щільної бавовни з мінімальним відсотком синтетичної нитки, завдяки використанню такої тканини відмінно тримають форму.

Білі сорочки MustHave - красивий, простий у догляді і модний одяг, який до лиця будь-якій жінці. Замовити виріб з доставкою у Києві та в Україні можна за телефоном, вказаним на сайті компанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus