USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Доступне житло: чи дійсно у ЖК «forRest» низькі ціни?*

1 Квітня 2019 09:55
Цей дев’ятиповерховий будинок мимоволі впадає у вічі всім, хто в’їжджає у Луцьк зі сторони Володимира-Волинського. Житловий комплекс «forRest» з’явився на околиці обласного центру два роки тому.

Це – 3 секції 9-поверхових будинків. Поруч – дитсадок, спортивна школа, аптека, супермаркет і спеціалізовані дрібні крамнички. Район має зручну транспортну розв’язку, адже тут розташована кінцева зупинка кількох маршрутних таксі та тролейбуса.

У 2017 році новоселами стали 72 родини, які відразу створили ОСББ. Охочих придбати квартири у першій черзі не бракувало. Вагому роль відіграла і вартість житла, адже ціни у цьому ЖК – одні з найнижчих у Луцьку. Вартість квадратного метра становить від 10 тис. грн. за 1 кв. м.

Квартири другої черги розкупили у 2018 році. Нині жильці роблять ремонти і заселяються. Вже продано 60% квартир із третьої черги. Під’їзд здадуть в експлуатацію восени 2019 року. Для тих, хто мріє переїхати у великогабаритне помешкання, діє акція – 9 тисяч гривень за 1 кв. м.

За словами Ірини Ткачук, серед новоселів є такі, хто продав квартиру в гамірному районі міста і переселився у ЖК «forRest». На відміну від помешкань у «хрущовках», у новобудові усі комунікації сучасні і надійні. Між поверхами передбачені індивідуальні комірки.
У квартирах – енергозберігальні вікна, індивідуальне опалення. Для зручності усі помешкання обладнані лічильниками на газ, воду, світло та тепло. У під’їздах встановлені безшумні ліфти «OTIS». – Через кожні три поверхи будівлю зміцнили армованими залізобетонними поясами, які суттєво зміцнюють несучу конструкцію та продовжують термін служби будинку. Стіни утеплені мінватою, товщиною десять сантиметрів, та обкладені облицювальною цеглою, – розповідає керівник консультаційного центру ЖК «forRest» Ірина Ткачук.
Подбали забудовники і про власників автомашин. Для гаражів відведений перший поверх будинку. Передбачені і безплатні паркомісця біля будинку.

Отримати детальну інформацію можна за номерами телефонів – 098 660 63 03, 066 660 63 03. Фахівці допоможуть підібрати житло саме для вас.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Житель Показати IP 1 Квітня 2019 11:14
ЦІна - найкраща в Луцьку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus