USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сучасний та яскравий: у Маневицькому районі облаштували дитячий майданчик

13 Серпня 2020 18:33
У волинських селах гарні майданчики, де дітлахи могли б гратися на свіжому повітрі, – не надто часте явище. Не було такого і в селі Четвертня Маневицького району. Але минуло менш як рік після звернення батьків до народного депутата Ірини Констанкевич – і за кошти благодійників тут встановили нові яскраві гойдалки, гірки та інші елементи для дитячих розваг, ідеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Місцева жителька Ольга, мама семирічного Владислава, каже: раніше їхнім дітям не було, де бавитися на свіжому повітрі, мали лише дві гірки не в найкращому стані. Тож батьки малюків звернулися до народного депутата Ірини Констанкевич. Долучився до створення майданчика і Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Вартість всіх ігрових елементів склала 80 тис. грн.

«Усі хотіли, щоб уже якнайшвидше наші дітки теж отримали якесь задоволення. І в цьому Ірина Мирославівна нам допомогла, долучився і її помічник Леонід Новак, теж дуже дякуємо йому і Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Ми й не очікували, що матимемо такий гарний майданчик», – радіє пані Ольга.

Майданчик уже став улюбленим місцем і вихованців садочка «Ромашка», і учнів початкових класів місцевої школи. Проблем у навчальних закладах тут вистачає, тож їхні очільники сподіваються на подальшу підтримку народної обраниці.

«Це є втіленням маленької мрії наших діток, – каже завідувачка ДНЗ «Ромашка» села Четвертня Світлана Климець. – Адже сільські діти завжди обмежені в доступі до цього розважального світу. Щиро дякуємо за співпрацю, за сприяння і встановлення такого дуже насиченого дитячого майданчика. Сподіваємося на подальшу співпрацю, в нас ще є дуже багато проблем, найперша – це заміна вікон на енергозберігальні».

Ірина Констанкевич пообіцяла посприяти у розв’язанні проблем навчальних закладів села і наголосила, як важливо, щоб обранці спілкувалися з громадою, аби знати про потреби її жителів.

«Зараз дуже добре, що це – під 1 вересня і діти зможуть погратися, відпочити, побігати. Він начебто вчасно. Але скільки таких дитячих майданчиків, які потрібно робити. І, якби місцеві бюджети були з коштами, то не було б звернень до народного депутата, могли би самі собі це зробити. Тому проблема в тому, щоб на місцях були нормальні бюджети», – наголосила народна депутатка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бандера Показати IP 14 Серпня 2020 11:14
Хто знає ціну майданчика?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus