USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Суд арештував кілька спортивних баз Медведчука під Києвом та понад 100 авто

8 Серпня 2022 15:43
Личаківський районний суд Львова наклав арешт на кілька спортивних баз депутата Верховної Ради Віктора Медведчука під Києвом та понад 100 автомобілів.

Про це йдеться у матеріалах суду, передають Українськi Новини.

Арешт на майно було накладено рішенням суду ще 11 липня.

Йдеться про рухоме та нерухоме майно компаній, які підконтрольні Медведчуку та його дружині Оксані Марченко.

Загалом арештовано понад 100 легкових та вантажних автомобілів.

Арештована також господарська техніка.

Адвокати Медведчука оскаржили арешт майна, однак Львівський апеляційний суд 2 серпня відмовився скасовувати арешт.

Раніше суд заарештував залізничний вагон-ресторан, понад 270 картин та антикваріат Медведчука. Всього у Медведчука заарештовано: залізничний вагон-ресторан з меблями, предметами інтер’єру та посудом, 279 картин, 4 статуетки, 10 годинників, 5 чашок, 1 келих, 1 піднос, 2 вази, 1 графин, 2 підставки, 2 срібних підстаканники, 1 чайник, 31 коробку з посудом.

Як відомо, одіозний проросійський політик Віктор Медведчук обвинувачується у тому, що спільно з іншим народним депутатом України від ОПЗЖ (перебуває у розшуку), посадовими особами російської федерації та іншими діячами вчинили замах на розграбування національних цінностей – незаконного видобутку нафти та газу на шельфі Чорного моря в районі тимчасово окупованої території АР Крим які, відповідно до Конституції України, є власністю українського народу.

Читати ще: Медведчук зізнався, як Порошенко вивів з держвласності нафтопровід та купував вугілля в «ДНР». Відео

Окрім того, за даними слідства, народний депутат України надав керівництву росії допомогу в проведенні підривної діяльності проти України. Він здійснював збір інформації щодо місць дислокації військових формувань України, проведення заходів бойової підготовки, надавав сприяння в залученні громадян України до реалізації заходів на шкоду державі для дестабілізації суспільно-політичної ситуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 8 Серпня 2022 16:29
шось все арештовують але досі Медвед не засуджений.........дивно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus