USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Україна і Грузія таємно обговорюють екстрадицію Саакашвілі, – ЗМІ

15 Грудня 2017 08:26
Представники України і Грузії проводять таємні переговори в Білорусі про екстрадицію лідера партії Рух нових сил Міхеїла Саакашвілі, повідомляє Руставі-2 з посиланням на власні джерела.

Телеканал зазначає, що з боку Грузії на переговорах присутній глава Служби державної безпеки Вахтанг Гомелаурі, який проводить зустрічі з українськими чиновниками

«Українська та грузинська влада готуються до видачі Саакашвілі, і мета візиту Гомелаурі – обговорити деталі щодо третього президента Грузії», – йдеться в повідомленні.

Своєю чергою, Служба державної безпеки Грузії підтвердила інформацію про те, що Гомелаурі перебуває у Білорусі, проте причиною візиту вказується участь у святкуванні 100-річчя білоруської Служби безпеки.

Зазначимо, ЗМІ також не називає, до якого відомства чи міністерства належать українські посадовці.

Нагадаємо, Саакашвілі затримали пізно ввечері 8 грудня 2017 року. Як відомо, його підозрюють у змові з олігархом-втікачем Сергієм Курченком, який, за версією ГПУ, фінансував останні акції протесту в Києві, ініційовані колишнім головою Одеської облдержадміністрації. Вже 11 грудня Печерський районний суд Києва відмовився арештовувати політика на період розслідування і відпустив Міхеїла Саакашвілі з-під варти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 15 Грудня 2017 20:54
МИХОКЛОУН ТЕБЕ ЧЕКАЕ ГРУЗЫЯ! САМ ПОЙДЕШ? ЧИ ПИД РУЧКИ ПРОВЕДУТЬ ЗА ГРАТИ НО ВЖЕ В ГРУЗЫИ! КЛОУН МИХО ПОВИНЕН ГАСТРОЛЮВАТИВ ГРУЗЫИ АБО АМЕРИЦИ! В УКРАИНИ ВИН ВСИМ НАДОЙВ ЯК ГИРКА РЕДЬКА)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus