USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Суд продовжив запобіжний захід Рубану ще на два місяці

12 Вересня 2018 16:30
Суд продовжив запобіжний захід у вигляді арешту керівнику організації "Офіцерський корпус" Володимиру Рубану. Про це повідомив адвокат Рубана Валентин Рибін.

Він зазначив, що засідання відбулось 30 серпня, інформує Тиждень.

"Володимиру Рубану продовжили дію запобіжного заходу до 30 жовтня", – заявив адвокат.

Як повідомлялося 1 серпня, правоохоронці завершили розслідування справи щодо народного депутата Надії Савченко та керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана. Директор Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Олександр Рувін повідомив, що внаслідок теракту, планування якого інкримінують народному депутату Надії Савченко та керівнику Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимиру Рубану, могли постраждати понад сім тисяч осіб.

8 березня Володимира Рубана, керівника центру звільнення полонених "Офіцерський корпус", затримали з мікроавтобусом, повним зброї. А наступного дня вже арештували на два місяці без права внесення застави. Військова прокуратура підозрює його в підготовці терактів, перевезенні та зберіганні зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ХТО ТАКИЙ РУБАН, АБО ПРОРОСІЙСЬКІ ПІДРУЧНИКИ ТА ЗБРОЯ В МЕБЛЯХ

Додамо, Служба безпеки України оприлюднила відео, на якому зафіксовано перевезення з ОРДіЛО великої партії вогнепальної зброї в автомобілі Рубана. Крім того, глава СБУ Василь Грицак заявив, що підозрюваний у перевезенні зброї через лінію розмежування та організації терористичних актів Володимир Рубан діяв за змовою з очільником "ДНР" Олександром Захарченком та іншими "лідерами" так званої республіки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 12 Вересня 2018 17:39
Людоньки, я в шоці! Він герой, не вірте нікому! Він би постріляв трішки люду, але порядок навів би з Надьою!
Я Показати IP 12 Вересня 2018 19:03
мабуть загналися - доказухи видно зовсім ноль а справу треба через суд пропихати.. тягнуть час певно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus