USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Біжи, Надя, біжи»: раптовий від'їзд Савченко висміяли у карикатурі

13 Березня 2018 21:30
Український художник Андрій Петренко створив і опублікував в мережі карикатуру на тему «зникнення» з країни позафракційного нардеп Надії Савченко.

Карикатура опублікована на Twitter-сторінці проекту kE?.

Відзначимо, 12 березня стало відомо, що Надію Савченко викликали на допит в СБУ у справі щодо керівника «Офіцерського корпусу» Володимира Рубана, проте нардеп о 4:00 виїхала з України.

Так, на опублікованій карикатурі Савченко зображена в шапці і пальто, на яких з одного боку прикріплена медаль з прапором України, а з іншого - медалі з прапорами Росії, «ДНР» і «ЛНР».

«Біжи, Надя, біжи ...», - йдеться у підписі до карикатурі.

Зазначимо, народний депутат України Антон Геращенко допускає, що з високим ступенем ймовірності будуть опубліковані відео- або аудіозаписи, які доводять вину Надії Савченко в справі Рубана. Про це він заявив в ефірі Радіо НВ.

"Я допускаю, що вони будуть опубліковані. Далі ми повинні працювати за процедурою розгляду зняття депутатської недоторканності. Надії Савченко будуть дані два тижні на дачу пояснень, після чого буде проведено відповідне голосування", - сказав Геращенко.

Нардеп додав, що Савченко необхідно самій прийняти рішення про повернення в Україну і визначитися з тим, чи готова вона постати перед судом.

Також Геращенко вважає, що вже наступного тижня Верховній Раді покажуть відео обговорення Рубаном використання незаконно провезеного зброї для замаху на цілісність державного ладу України.

Нагадаємо, керівника центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана 8 березня затримали з мікроавтобусом, повним зброї. Наступного дня арештували на 2 місяці без права внесення застави. Військова прокуратура підозрює його в підготовці терактів, перевезенні та зберіганні зброї.

Позафракційний депутат Надія Савченко в суді, де обирали Рубану запобіжний захід, віддала йому честь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анатоль_ Показати IP 13 Березня 2018 21:51
Пару рокiв тому всi нею восхiщалися, казались шо то символ нескореноi Украйни, Порошенко дав Надi героя
А недавно Показати IP 13 Березня 2018 21:53
Казали ти наша льотчиця..........
Льоня Космонавт Показати IP 14 Березня 2018 01:32
Ша**** це а не льотчиця як уся партія Батьківщина другої льотчиці
Виборець Показати IP 14 Березня 2018 06:47
Ну що хохли.Завтра буде Віра,Люба і так по колу....Може пора глянути в дзеркало?
Читач Показати IP 14 Березня 2018 08:40
Глибоко заведений кріт. Т*па і нахабна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus