USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Суд сказав останнє слово щодо Будинку офіцерів у Луцьку

22 Червня 2011 10:18
Вищий господарський суд України 21 червня підтвердив право власності держави на незаконно відчужений будинок офіцерів у Луцьку.
Про це інформують у прес-центрі військової прокуратури Центрального регіону України.
Нагадаємо, раніше господарський суд Волинської області задовольнив позовну заяву військової прокуратури Центрального регіону України про визнання недійсним договорів про спільну діяльність, що були укладені 2006 року від імені Міністерства оборони України начальником філії «Укроборонбуд» та приватним підприємством «Західна продуктова компанія».
На підставі цих угод в оборонного відомства було незаконно вилучено зазначений гарнізонний будинок офіцерів міста Луцька загальною вартістю 5,6 мільйона гривень.
У подальшому будівлю було продано ВАТ «Райфазен Банк Аваль».
Відповідно, військова прокуратура Центрального регіону України подала позов про витребування згаданого об’єкта нерухомого майна від ВАТ «Райфазен Банк Аваль», який було задоволено господарським судом Волинської області.
Львівський апеляційний господарський суд залишив ці рішення без змін.

Державі повернуто право власності на цю будівлю.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
sukoman Показати IP 22 Червня 2011 11:04
С одной стороны - можно порадоваться за государство. Хидромудрые (и скорее всего незаконные) действия по заграбастанью недвижимости пресечены. Но с другой стороны - денег на ремонт как всегда не найдется и будет этот дом стоять без толку еще долго. Надеюсь я ошибаюсь. ) А ведь там когда-то был банк какойт солидный польский, я даже фото видел.
Сергий Показати IP 22 Червня 2011 11:37
Григорий Олександрович Пустовит являючись головою Луцькоі спілкі офіцеров Украіни борется за обмен здания на квартиры для военнослужащих и военных пенсионеров -банки и комерческие структуры готовы дать 40-50 двухкомнатных квартир в Луцке а чиновники Министерства Обороны планируют деньги от продажи пустить на жилье для Киевских генералов
Ветеран ЗСУ Показати IP 22 Червня 2011 12:00
Здание польского земельного банка 1933 года -является памятником архитектуры и на глазах рушится -за такое надо ответственных чиновников привлекать согласно закона Пустовиту огромное спасибо Но где обещания Бориса Петровича? А пока под шумок здание как и штаб на Огиенко территория в ч на Красного Креста будут переданы в другие ведомсива а военные остануться без квартир
Фермер Показати IP 22 Червня 2011 12:04
Москалю Сукоману (в перекладі на нормальну мову "человек-сука"). Там був не "какой-то солидный польский", а Земельний банк з іпотекою, де селянин міг взяти кредит під заставу землі. Сьогодні Україна цього не має і в найближчому майбутньому мати не буде. Ці функції частково виконував банк "Україна". Він знищений. Будівлю хотіли захопити лихварі з жидівського "Аваль-Банку". Рішення судів правильне.
sukoman до Фермер Показати IP 22 Червня 2011 12:55
все правильно подметил! ) а теперь за лопату и вперед
Anti-Mafia Показати IP 22 Червня 2011 19:47
Цей заклад в певний період був осередком культури. Не треба багато розуму, щоб продати і попіаритись перед виборами, як Пустовіт. Стільки скільки було вкрадено БЮТом, за попередню каденцію в міській раді, вистачило б на забезпечення всіх військових пенсіонерів. І Пустовіт був в курсі... Важче зберегти майно для громади міста, створивши культурний центр. Але хто в людей питає... Шкода, що в нашому місті немає справжньої громади...
lawer Показати IP 23 Червня 2011 09:45
Коли Будинок офіцерів продавали Пустовіт не був у владі А Ви Anti-Mafia якщо так все знаете повинні бути в курсі що Григорий Олександрович живє в гуртожитку и прслуживши 27 років не має житла
L-20 Показати IP 23 Червня 2011 10:02
А яка ж доля тих, хто більше мільйона доларів хапанув? Хлопчики і далі будуть придумувати нові оборутки? Була, Романюк-менший...
I30 до L-20 Показати IP 23 Червня 2011 11:27
А поподробнее? О чем речь? Они там каким боком?
anti-lawer Показати IP 23 Червня 2011 13:44
Пустовіт Григорій Олександрович житло тепер вже має. Його він отримав від Романюка Миколи Ярославовича за те, що він і підконтрольні йому депутати голосували за сдачу в аренду за копійки на 25 років землі Горгуту під Варшавку.
lawer Показати IP 23 Червня 2011 15:21
Брехня ! Вкажить адресу той квартири !?
lawer Показати IP 23 Червня 2011 16:34
Скажить адресу ! Не знаете ? То нема чого пліткувати як базарна баба
Боярин Показати IP 23 Червня 2011 21:18
Фермер! Ты бандеровец-неудачник! Так и дальше будешь фермером на "паньщiнi".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus