USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Судять маніяка з Волині, який вбивав людей на Кіровоградщині

24 Березня 2017 11:50
Маніяка з Волині, який вбивав людей на Кіровоградщині, триматимуть під вартою ще два місяці, інформує Кіровоградська правда.

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області продовжив міру запобіжного заходу імовірному вбивці, який близько чотирьох місяців наводив страх на селян, ще на два місяці на своєму засіданні сьогодні, 23 березня.

Прокурор Олександр Полянський при подачі клопотання про продовження міри запобіжного заходу на 60 діб зазначив, що м’якшу міру запобіжного захисту застосувати до обвинуваченого Володимира Никитюка неможливо, оскільки він може незаконно впливати на свідків, переховуватися від суду і вчиняти інші кримінальні правопорушення.

Натомість Никитюк заявив, що клопотання не є обгрунтованим.

Суд постановив задовольнити клопотання прокурора і таким чином продовжив міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 21 травня.

Никитюк просив суд зателефонувати його друзям, аби вони взяли його на поруки.

Вирок «Олександрійському маніяку» обирав суд присяжних.

Слідством доведено причетність і вину 46-річного волинянина у вбивствах 13-річного Станіслава Бойка, тіло якого виявили в річці Інгулець в районі села Звенигородки, та 21-річної Дар’ї Озарко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus