USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Судили працівницю Луцької РДА, яка незаконно призначила соцдопомогу

29 Грудня 2019 21:00
Начальницю відділу грошових виплат та компенсацій управління праці та соціального захисту населення Луцької РДА судили за службове зловживання при призначенні державної допомоги.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час досудового розслідування встановили, що обвинувачена, перебуваючи на посаді, скористалася попередньо відомим їй логіном інспектора супервізора-адміністратора і призначила виплату держдопомоги при народженні дитини та допомоги по догляду за дитиною до 3 років особі, яка на це не мала права.

Внаслідок цього з держбюджету було незаконно перераховано 164 тисячі 130 гривень, чим було заподіяно тяжких наслідків державним інтересам.

Допитана у судовому засіданні обвинувачена свою вину визнала частково. Розповіла, що, працюючи у тестовій програмі, помилково внесла справу та хибно призначила соцдопомогу при народженні дитини та допомогу по догляду за дитиною до 3 років. Однак через певний проміжок часу, коли робила звіт, виявила в базі цю справу, про що відразу повідомила керівництво та написала пояснення. Після виявлення вказаного факту усі виплачені кошти були добровільно повернуті.

Незважаючи на часткове визнання вини, вона була повністю доведена зібраними під час досудового розслідування доказами.

Суд визнав чиновницю винною та призначив покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі, змінивши вирок умовним терміном на один рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Знаю Показати IP 30 Грудня 2019 15:38
Ото новина!!!!, Як голова ради вкрав більше 10 млн на котельнях, його ніхто не судить, ауууу президенте, чи голова ради також президент
ігор до Знаю Показати IP 12 Січня 2020 22:34
а ти раніше чо мовчав требуло на голову РДА в суд подати. То зараз ше не пізно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus