USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Судили лучанина, через якого померла дитина в утробі матері

19 Листопада 2013 13:02
Чоловіка, який побив вагітну жінку, внаслідок чого дитина померла в утробі матері, судили у Луцьку. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

В той злощасний вечір жінка посварилась із своїм співмешканцем, і він побив її. Щоб якось заспокоїтись, вона разом із своїм товаришем пішла до знайомого додому, де провела майже всю ніч.
Разом з сусідом жінка хильнула спиртного, потім в нього ж лягла спати, коли прокинулась, то побачила, що до чоловіка прийшли ще гості, з якими він продовжував випивати. Згодом у неї з обвинуваченим виникла сварка, під час якої він, будучи вже добряче напідпитку, вдарив постраждалу кілька разів кулаком в живіт і ногами по її ногах. Після цього жінці стало погано і вона пішла до своїх сусідок. Там її знудило і стривожені жінки викликали «швидку».

Лікарі встановили, що дитина померла в утробі матері, внаслідок відшарування плаценти та сильної кровотечі. Жінці довелось видалити матку.

Зловмисник своєї вини не визнає, каже, що потерпіла його обговорює, бо давно затаїла на нього зло. Проте, було встановлено, що злочинець перебуває на обліку у Волинському обласному наркологічному диспансері і вже був раніше судимий. Його вина доводиться показами постраждалої та численних свідків.
Зрештою, суд вирішив позбавити волі злочинця на 6 років і стягнути з нього витрати на лікування постраждалої у розмірі 5 тисяч гривень, матеріальну шкоду та витрати на правову допомогу у розмірі 4 тисячі гривень та моральну шкоду у розмірі 25 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Просто Показати IP 19 Листопада 2013 14:05
Можете починати кидатись капцями, але це випадок "яке їхало таке й здибало" - потерпіла живе з співмешканцем (про те що це він батько дитини не сказано ні слова) який її б"є (якого х..ера ти з ним живеш,питається, він же не чоловік законний з яким, наприклад хату розділити не можеш, а тому мусиш там жити), преться на ніч щоб заспокоїтись не до подруги, не до батьків чи родичів, а до мужика, де незважаючи на вагітнвсть, п"є спиртне, цей знайомий також її б"є - вимальлвується картинка середовища абсолютно неадекватних аморальних асоціальних елементів, що ця мамаша, що її знайомі. І для чого тільки небо таким дітей посилає ?
))) до Просто Показати IP 19 Листопада 2013 15:46
вы сильно удивитесь, но побои со смертельными последствиями - далеко не всегда только в асоциальной среде. а так да, если побили, надо идти не к кому-то, а прямо в милицию.
Андрій76 до Просто Показати IP 19 Листопада 2013 16:37
Такі да,як кажуть в Одесі.Яке їхало,таке й здибало.Та й вагітність мабуть була не заради самої ДИТИНИ,довгоочікуваної,бажаної..,а заради матеріальної компенсації від держави,щоб було за що пиячити...
Туристка Показати IP 19 Листопада 2013 14:12
Жінку шкода, але з думкою "Просто" згідна. Побив один мужик, то вона з іншим мужиком пішла ще до одного мужика "бухати", де її ще раз побили....Здоровий глузд в неї був? чого туди поперлась?
до ))) Показати IP 19 Листопада 2013 16:24
уявіть собі зовсім не здивуюсь, не розумію до чого тут узагальнення , коли в моєму коменті мова йшла про конкретний випадок, описаний в статті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus