USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Судитимуть патрульного, який спричинив ДТП у Луцьку

5 Жовтня 2018 16:16
Інспектору роти №1 батальйону Управління патрульної поліції у місті Луцьку повідомили про підозру у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження, повідомили у прес-службі прокуратури Волині.

Увечері 21 грудня 2016 року екіпаж патрульних на службовому автомобілі "Toyota Prius", за кермом якого перебував підозрюваний, увімкнувши проблискові маячки та спеціальний звуковий сигнал, поспішав на допомогу іншому екіпажу.

Порушуючи Правила дорожнього руху, здійснюючи на регульованому перехресті поворот на заборонний сигнал світлофора й не надавши переваги у русі іншому автомобілю, який виїжджав на перехрестя на зелене світло, поліцейський допустив зіткнення свого авто із цим автомобілем.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажир автомобіля "Toyota Prius", колега правоохоронця, отримав тілесні ушкодження.

Відтак екс-патрульного, який звільнився з роботи у поліції, підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 286 КК України.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юрій Показати IP 5 Жовтня 2018 17:23
Якщо у статті все вірно описано, то в суді розглядається повна маячня. Хлопці з поліції, на майбутнє - на виклик їдьте без мигалок, сирен і зі швидкістю 50 км/год, а коли грабуватимуть суддю чи прокурора, то можна і 20 км/год та й на шиномонтаж з кавою заїхати по дорозі.Не думав, що таке скажу, але тут співчуваю поліції, тримайтесь.
Мыкола Показати IP 5 Жовтня 2018 18:51
Маячки дають право на проїзд червоного світлофора. Тому вина тут іншого автомобіля, який не надав перевагу в русі копам.
fighter Показати IP 8 Жовтня 2018 20:10
проблема то в тому шо незнають правил дорожнього руху (не всі) понабирали бородачів з кромберга прямо з лінії от вам і результат а з включеними маячками можна взагалі правил не знати і всі будуть винні.сам був свідком коли патрульна поїхала на червоне лоб в лоб і чого ж нас не пропускають незнаючи шо сфітлофор може мати два залених на ліво і прямо окремо біля лучеська пов н=а відродження.Але мені цікаво як громадянину чого коли в країні війна економіка на рівні індусів і вони закупляють автомобілі пріус по 27 тис $ які більша половина вже перебиті ЗА 4 РОКІ і списані і ремонт якої коштуэ дорожче чим наш автомобіль нема ніякої кризи коли ви обжовуєте нове слово девольвація вони займаються такою справою як конвертацияю.Якщо порахувати сумарні затрати на 2 світову війну з обох сторін то можна було би построїти будинок кожній людині на планеті ЗЕМЛЯ шо сь явно не впорядке звашими головами ЛЮДИ .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus