USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Священик побився з учителем

1 Березня 2012 14:29
Дикий інцидент стався у Любомльському районі Волині. Виникла шарпанина поміж сільським священиком та вчителем іноземних мов із місцевої школи, яка завершилася письмовою заявою до міліції.

Молодий учитель (із етичних міркувань «ВН» не оприлюднюють імен фігурантів) стояв на зупинці, чекаючи маршрутки, аби доїхати до села. Однак довгий час не було транспорту. Отож, юнак намагався зупинити попутну машину.

Незабаром пригальмували «Жигулі», якими їхав місцевий священик разом із матушкою. Вони й зголосилися підвезти педагога. Вже в авто виникла суперечка, яка переросла у сварку. Батюшка переконував учителя, аби той написав заяву про звільнення, бо, мовляв, він недостатньо приділяє уваги навчанню двох дітей священика (усього їх у нього п’ятеро, - «ВН»). За словами вчителя, раніше святий отець намагався змусити його навчати іноземним мовам винятково власних дітей.

Своєю чергою, педагог відмовився звільнятися з роботи. Тоді батюшка раптово зупинив машину і вибіг із неї. Він підійшов до дверей біля заднього сидіння авто (там перебував юнак), відчинив їх і раптово спробував ударити вчителя в обличчя. Той ухилився від удару. Далі на трасі розігралася ціла вистава. Матушка з батюшкою намагалися відлупцювати вчителя та, водночас, не дати йому вибратися з машини.

Однак тому якось таки вдалося покинути транспортний засіб. Батюшка продовжував розмахувати кулаками, але вдарити педагога йому так і не вдавалося. Зрештою, юнак зателефонував із мобільного до міліції та розповів черговому про інцидент. Правоохоронець попросив дати слухавку батюшці. Священик же почав переконувати, що насправді його відлупцювати намагався вчитель. Однак згодом він заспокоївся.

Після цього учитель із письмової заявою звернувся до міліції. Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Батюшко Ївлампій Показати IP 1 Березня 2012 15:00
Уточніть коли стався душпастирсько-освітянський інцидент: Після початку Великого Посту, чи до оного.
TFA Показати IP 1 Березня 2012 15:35
Чекаємо на черговий саркастичний комент від Exaboto :)
зaгрeб Показати IP 1 Березня 2012 15:40
Любомльский инквизитор!!!
Монах (без одного яйця). Показати IP 1 Березня 2012 15:42
А яка церква і як на це подивляться митрополити? Може цей піп і в церкві махає кулаками? Це саме той випадок, як складеться доля цього пописька. З нетерпінням чекаю розвязки.
тиць-здиць до Монах (без одного яйця). Показати IP 1 Березня 2012 19:17
Не святотатствуй всує! Бо батюшка кадилом пере..бе
православний Показати IP 1 Березня 2012 16:12
Що ж тут дивного. Попи - такі ж люди, тільки в рясі. В лихі 90-ті піп любомльської Свято-Георгієвської церкви займався рекетом, допомагав бандитам. Він весь в лайні, по самі очі. Піп і церква - це не Бог. Краще стати дома в куточку, помолитись і вершити добрі справи. А не до попівської ряси. Тепер цього попа треба сповідати. Добрим ясеновим києм з сучками і десь в темному кутку.
грамадянын РБ до православний Показати IP 7 Березня 2012 20:03
Не тый ли гэта поп з якым вучылісь разам (Жировіцы- сэмінарыя1990гг) так его выгнали із сэмінаріі за воравство.А ен зараз сэкрэтарэм служыт в эпархіі???
Роман Показати IP 1 Березня 2012 16:16
Ім'я сєста???? Ім'я
boris Показати IP 1 Березня 2012 18:05
Избегайте верующих людей, ибо у них есть боги, которые все им прощают.
семінарист Показати IP 1 Березня 2012 18:38
Ще до Жовтневої революції один московський митрополит сказав: "Недавно был б...н сын, а ноньче - священник".
Pavel Показати IP 1 Березня 2012 22:04
А в мого батька в селі (Хмельницька обл.) вивісили список тих людей хто не дає кожного тижня пожертву на церкву, тих хто не дають коли помре до церкви не заносять. Православний бізнис... біомать! Православні себе ганблять на кожному кроці! Брати бухло до рук і казати Христос Воскрес - це абсурд. Не даремно нашу країну Вацлав Клаус називав абсурдостан (країна де абсурдні речі сприймаються за нормальні)
Уніат до Pavel Показати IP 2 Березня 2012 20:19
ти Павел дивись за своїми католицькими падре, а до наших православних попів носа не сунь. Ми самі з ними розберемось
OrestN Показати IP 1 Березня 2012 23:27
Всё больше попов попадаются одержимими бесами. Издержки расскола от Матери-Церкви. http://anti-orthodox.realmsn.com/
Любі свині Показати IP 2 Березня 2012 09:40
Батюшко Євлампій - бравісімо!!!
Man Показати IP 2 Березня 2012 12:09
На нари клоунів бородатих і їм подібних! А ви,люди,далі несіть їм грошики в храм,бо замало троха. В пеклі буде горіти все це бородате кодло!!!
галина Показати IP 2 Березня 2012 14:11
на іншому ресурсі події коментують так: то де ж правда. "Священнослужитель із матушкою посперечалися із вчителем через релігійні вподобання. Власне, їм не сподобалося, що педагог відверто симпатизував українській церкві. Суперечка закінчилася рукоприкладством з боку батюшки та його дружини. У полі на перехресті святий отець висунув чоловіка із автівки і почав переконувати його кулаками у своїй правоті. Допомагала йому матушка."
вова Показати IP 2 Березня 2012 18:03
Моральність суспільства низька не має різниці це піп чи його прихожанин чи гоплова рда дзядук!
Любомльчанин Показати IP 2 Березня 2012 19:32
Друзі, тільки-що натрапив на фразу, яка повністю характеризую чужу нам церкву... «Російська Православна Церква – це перш за все «російська», потім «православна», і тільки в останню чергу – церква»…
Любомльчану до Любомльчанин Показати IP 3 Березня 2012 16:20
Дурню такої церкви не має. Є Православна церква КП, і православна церква МП. Не пиши дурниць коли не розумієшся на тому.
я Показати IP 2 Березня 2012 19:38
Ага, а в обласній раді Собко з гомосексуалістами воювати береться :):) В церкві нема проблем
Любомльчанин Показати IP 3 Березня 2012 18:30
Малоосвіченому - Якраз у нас на Україні є істинноукраїнська церква (нарівні з УГКЦ і УАПЦ) яка нам близька по вірі, по духу, по історії - це УПЦ Київського патріархату... А є ще УПЦ московського патріархату, яка є філіалом російської ПЦ, а останнім часом, є політичним"філіалом" кремля і московських карликів... Різницю відчуваєш, чи тобі пояснити на пальцях, як в дитячому садку...
Кузя з Любомля Показати IP 3 Березня 2012 20:11
ті московські батюшки наче вовки в овечій шкурі - злість заздрість ненависть оце їхня характеристика
Exaboto Показати IP 3 Березня 2012 21:23
ваша істинноукраїнська церква близька по вірі хібащо Ватикану і іншим подібнохворим на голову. А віра наших предків - це віра в Перуна, Хорса, Ярила, Дажбога та ін. Різницю відчуваєш, чи тобі пояснити на пальцях, як в дитячому садку...?
Любомльчанин Показати IP 4 Березня 2012 14:24
ексабото подивишся на твою аватарку - і зразу видно хто у нас тут хворий на голову )))... і додам - мої діди, прадіди, а це я знаю, бо я їх ще застав, споконвічно ходили в церкву. величали Христа, молилися до Діви Марії... а твої предки, більше усього жили на острові Науру і "траслися2 перед виверженням вулкану... внаслідок цього і ти такий "получився" )))
Exaboto до Любомльчанин Показати IP 5 Березня 2012 19:17
А прапрапрапрадіди то вже не родичі? :))) Дякую за хворий на голову. Приємно чути це від таких даунів як ти. :)). Траслися2 то хоч перед вулканом а не перед видуманим боженькою на колінках :))).
православний Показати IP 7 Березня 2012 11:01
Переглядаючи статті на різних сайтах стосовно вищевикладеної події, можна зробити висновок, що ніхто не володіє правдивою інформацією, а тому і не може робити об"єктивні висновки щодо даного інциденту... Прикро, але професіоналізм наших славетних журналістів далекий від ідеалу... А щодо коментарів, більшість яких зовсім не стосуються даної статті, то це викликає тільки жаль... жаль тих людей, в яких серце загрубіло настільки, що не чують голосу своєї совісті, в яких настільки зіпсована людська природа, що вже не бачать навколо себе нічого окрім зла та звикли творити зло...духовні мерці... і без Бога, віри і Церкви не можливо вибератись з цього порочного кола, з цього бруду... "Бог есть Свет, и нет в Нем никакой тьмы" (1Иоан.1:5)
Федір Показати IP 14 Березня 2012 22:41
Роблять з мухи слона "Матушка з батюшкою намагалися відлупцювати вчителя", а де докази не відлупцювали ж!!! А міліцію можна і за голосно сказану фразу викликати. Поспорили трішки та це ж притаманне люлям.
Правозахисник Показати IP 18 Березня 2012 20:29
правильно на різних сайтах різна інформація але тут викладена повна правда....бо я знаю чисту правду.....вчителя ніхто не побив, але намагалися. Хіба це священник??Яке тепер він право має називатись священником......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus