USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Система е-декларування після «виправлення» не приймає декларації

1 Вересня 2016 17:39
Запущена 1 вересня після двотижневого доопрацювання система електронного декларування доходів чиновників не дозволяє подати декларацію. Про це повідомляє AIN.UA.

Видання нагадує, що в систему довелося внести низку змін і виправлень, які, зокрема, стосуються взаємодії системи е-декларування з бібліотеками електронних ключів. Всі подані до 15 серпня декларації необхідно буде подати заново.

Теоретично, увійти в систему, маючи електронний цифровий підпис, видану Державною фіскальною службою, може будь-який громадянин України.

Але за фактом редакції видання не вдалося пройти далі стадії завантаження ЕЦП. Після авторизації відображається порожня сторінка.

Наразі точно невідомо, чи ця проблема виникає у всіх, хто має електронний цифровий підпис, проте кілька людей, які намагалися подати декларацію, також повідомили про проблеми із системою.

Раніше повідомлялося, що система електронного декларування лишається доступна не для всіх користувачів.

У частини користувачів браузер не дозволяє перейти до форми декларування, попереджаючи про проблеми з безпекою, через що розпочати декларування на порталі е-декларацій наразі неможливо.

Раніше Держспецзв’язок відзвітував про виправлення недоліків е-декларування і затвердив надання атестату на комплексну систему захисту інформації системи е-декларування.

Також запуск електронного декларування є умовою для отримання Україною траншу МВФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВОВК Показати IP 1 Вересня 2016 22:07
А всі думали, що злодіі від влади так спокійно будуть заповнювати ці деклараціі, не тут то будо, ще знайдеться сотня причин, щоб відтягуватти цю процедуру, це вам не Європа, це бандитська Украіна .
Показати IP 2 Вересня 2016 08:04
А мені здається що то не країна така а у народу не вистачає мозгів допетрати що всі декларації чиновників вже як 5 років на сайтах відомств у відкритих доступах це раз а по друге по е декл. кримінальна відповідальність настає за ЗАВІДОМО неправдиве декларування тепер ПОПРОБУЙТЕ ДОВЕСТИ ЗАВІДОМІСТЬ А НЕ ПРОСТО ПОМИЛКУ ЧИ БАНАЛЬНЕ "ЗАБУВ". Хоча нашим громадянам шоб в вуха вкласти і так вистачить )))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus