USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ТНМК влаштував танці та співи на площі Героїв Майдану в Луцьку. Фото

1 Жовтня 2022 08:00
Легендарний український гурт з Харкова Танок На Майдані Конґо влаштували хіп-концерт з танцями та співами на площі Героїв Майдану обласного центру Волині. Проте ціль концерту – не просто розважити лучан, а зібрати кошти для допомоги Україні у війні проти росії.

Кілька сотень лучан, попри не надто сприятливу погоду для концертів просто неба, зібралися аби відірватися під ТНМК та допомогти зібрати кошти для допомоги українським військовим.

«Танки» одразу ж розповіли історію української держави, виконавши трек «Історія України за 5 хвилин».
Хлопці розповіли, що з початку повномасштабної війни частина гурту пішла захищати Україну в різні військові формування, зокрема вокаліст Олег Фагот Михайлюта пішов до лав тероборони, бас-гітарист Костянтин Жуйков – до Нацгвардії, а гітарист Ярослав Верьовкин – до ЗСУ. Усі вони і далі служать, а на час концертів отримали відпустку, щоб допомогти країні та зібрати кошти для військових.

«Ми сподіваємося, у нас ще будуть концерти без дощу. Сьогодні ми збираємо гроші на автобус для Нацгвардії, для Харкова ми збираємо на тягач, який буде розвозити воду, адже росіяни нищать інфраструктуру, а також – на тактичні аптечки для наших воїнів», – розповів Фозі.
Дощ не дуже заважав лучанам. Упродовж виступу вони відривалися під легендарні пісні «Іво Бобул», «Гранули», «Молодець», «Та ти шо», «Все по вісім гривень».

Окрім того, Танок На Майдані Конґо презентували на Волині трек. «Я є твоя зброя», – заспівав Фагот. Для лучан навіть влаштували своєрідний флешмоб, закликаючи знімати відео з усіх ракурсів та надсилати його на Instagram гурту, з яких зроблять загальне відео на пісню.
Яким був виступ ТНМК у Луцьку – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1 Показати IP 1 Жовтня 2022 11:28
Одні хоронять, інші танцюють
Вася до 1 Показати IP 1 Жовтня 2022 17:59
Не думайте, що в тих що танцюють, життя в шоколаді...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus