USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Телеведучий Комаров продав своє елітне авто, щоб допомогти ЗСУ

14 Липня 2022 00:55
Український телеведучий і відомий мандрівник Дмитро Комаров нещодавно виставив на продаж свій елітний автомобіль. Сhrysler Сrossfire купили 12 липня за мільйон гривень. Нові власники заявляють – вирішили його просто купити, бо впевнені, що гроші підуть на допомогу ЗСУ.

Про це Комаров розповів у себе в Facebook-блозі.

«Ми з колегами переглянули сотні ставок, обдзвонили реальних претендентів, відсіяли жартівників і придумані ставки і визначили реальних претендентів на перемогу. Найбільшу суму – 1 мільйон гривень – запропонувала не конкретна людина, а компанія молодих людей з ком’юніті United Invest Team», – розповів телеведучий.

«Мою машину вирішили купити «просто так», тому що, цитую: «Ми точно знаємо, що гроші чесно підуть на користь, а не пропадуть». Цей мільйон принесе реальну користь нашим захисникам на передку – я скоро покажу результат», – додав зірка шоу «Світ навиворіт».

Він додав, що покупці автомобіля займаються інвестиціями в бізнес і криптовалюту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
волинянка Показати IP 14 Липня 2022 02:04
А хто з волинських олігархів найбільше МАТЕРІАЛЬНО ДОПОМІГ ЗСУ?
Ги до волинянка Показати IP 14 Липня 2022 09:16
Не Ти, точно. Рахуй свої.
волинянка Показати IP 14 Липня 2022 09:47
Здриснули олігархи, а скільки депутатів усіх рівнів здриснуло на Захід давайте згадаємо "героїв" поіменно і назвемо їх іменами наші туалети?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus