USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Тепелен» іде на угоду з ДКП «Луцьктепло» щодо боргів

20 Серпня 2018 11:08
ДКП «Луцьктепло» має намір виплачувати борг у сумі 23 мільйони гривень перед підприємством «Тепелен» на виплат впродовж 5 років. Гарантом просять стати Луцьку міську раду.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Юрисконсульт ДКП «Луцьктепло» повідомила, що рішенням Рівненського господарського суду 28 млн було стягнуто на користь «Тепелен». Зваживши, що сума велика, комунальникам вдалося досягнути консенсусу із «Тепелен» щодо мирової угоди. Згідно з нею, борг буде розбито на 52 календарних місяці, гарантом має виступати міська рада.

Голова комісії Андрій Козюра нагадав, що борг хотіла подвоїти ТзОВ «Східноєвропейська теплогенеруюча компанія», мовляв, забогованість перед ними така ж, як і перед «Тепелен». Тому поцікавився, чи вирішене нині це питання.

На що йому пояснили, що згідно із судовим рішенням, борг тільки один – перед «Тепелен».

Тому члени комісії рекомендували підтримати проект рішення щодо погодження мирової угоди та гарантій міста.

Нагадаємо, ще рік тому представник «Тепелен» навідріз відмовлявся давати на виплат, за лобіюванням «Континіуму» тоді заблокували рахунки комунальників, блокуючи їхню роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus