USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фірма Івахіва, через яку лучан можуть лишити без тепла, не хоче реструктуризовувати борг

27 Грудня 2017 16:35
Фірма-прокладка «Континіуму», через аферу якої ДКП «Луцьктепло» вже найближчими днями може припинити теплопостачання лучанам, відмовляється реструктуризовувати штучний борг в 28 млн гривень. Підприємство «Тепелен» має всі ознаки фіктивного, а керівництво навіть не може пояснити, чим займається фірма.

Про це йшлося під час трудових зборів на ДКП «Луцьктепло» 27 грудня.

Зі слів працівників ДКП, на «Луцьктепло» склалася критична ситуація через договір, який уклали в 2011 році з фірмою-прокладкою групи компаній «Континіум» «Тепелен», що зареєстрована на Кіпрі.

Відтак, у першого заступника директора товариства «Тепелен» Богдана Денисюка попросили пояснити, чим займається його фірма і, чому він не хоче погодитися на реструктуризацію боргу. Проте він навіть не зміг пояснити присутнім, чим саме займається його підприємство.

«Реструктуризація не може бути прийнята на 10 років, бо я стільки не проживу. А в нас працює 8 людей», - відповів Денисюк.

У відповідь присутні почали обурюватись сказаному, адже через відмову реструктуризації підприємство може повністю зупинити теплопостачання у Луцьку. Однак градус у приміщенні вдалося понизити, коли радник Луцького міського голови Ігор Поліщук розповів про фінансову підтримку підприємства з міської казни та повідомив про поїздку у столицю з метою вирішення ситуації, яка склалась.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДЕПУТАТИ ВИКРИВАЮТЬ КОРУПЦІЮ В ДІЯХ ДЕРЖВИКОНАВЦЯ ЩОДО «ЛУЦЬКТЕПЛА»

Нагадаємо, рахунки ДКП «Луцьктепло» заблоковані через аферу «Континіуму», оскільки «фірма-прокладка» «Тепелен» цієї ж групи намагається незаконно стягнути 28 мільйонів гривень із підприємства. Незважаючи на те, що блокування рахунків Луцьктепла» суд визнав незаконним, виконавча служба не поспішає виконувати постанову суду, а шле керівнику підприємства смайлики. Більше того, відбувається регулярне списання коштів із рахунків підприємства. Зокрема, у грудні вже зняли 3 мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
на хазяйський харч Показати IP 27 Грудня 2017 19:17
Націоналізувати , через суд , шахрайським шляхом отриману власність олігарха й всім відомої банди *Континіума* , ... шляхом конфіскації і виправної трудотерапії для аферистів й самого Івахіва з К * Континіума * ... скільки п*явки будуть кров з громади пити !?
Богдан Сташинський Показати IP 27 Грудня 2017 22:50
Млять - за що боролися ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus