USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Термін використання полігону сміття у Брищі продовжили на два роки

18 Липня 2019 12:43
312 тисяч гривень виділила Луцька міська рада з бюджету міста на проведення рекультивації сміттєвого полігону у селі Брище.

Про це стало відомо сьогодні, 18 липня, під час засідання 59-ї позачергової сесії Луцької міської ради.

Так, з ініціативою виділити з бюджету міста 312 тисяч гривень на проєкт рекультивації сміттєзвалища у селі Брищі та 300 тисяч на обваловку полігону, звернувся до обранців громади депутат луцької міської ради Ігор Поліщук.

«Прошу виділити 312 тисяч гривень на проєкт рекультивації сміттєзвалища у селі Брище та 300 тисяч на обваловку цього сміттєзвалища. Такі роботи нам допоможуть продовжити використання цього полігону на термін до двох років», – наголосив обранець громади.

Луцькі депутати таку ініціативу у більшості підтримали, проголосувавши «за».

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що ситуація на сміттєвому полігоні у селі Брище поблизу Луцька з часом буде лише погіршуватися, тому необхідно будувати наступну чергу чи реконструювати старий полігон. До того ж, потрібно домовлятися з жителями довколишніх сіл, адже проблема сміття стосується не лише міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus