USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Терорист Плотницький поїхав до «московських кураторів», - МВС

23 Листопада 2017 16:08
Автомобільний кортеж ватажка самопроголошеної «Луганської народної республіки» Ігоря Плотницького (на фото) та його найближчого оточення виїхав з Луганська до Росії.

Про це повідомив у Facebook радник глави МВС України Зорян Шкіряк.

“Увага! Терорист Плотницький перебуває в Росії. Три години тому кортеж з декількох автомобілів з найближчим оточенням ватажка терористичної банди "лнр" Плотницького, на чолі з ним, виїхав з Луганська в РФ. Ймовірно, головний луганський бандит відбув на "рішалки" до своїх московських кураторів", - написав Шкіряк.

За його словами, наразі у Луганську дислокуються підрозділи регулярної російської армії в кількості близько 1000 військовослужбовців, включно зі спецпризначенцями ГРУ та МВС РФ, а також важка техніка - танки, БТРи, артилерійські установки. “Російські війська взяли під повний контроль ситуацію в місті і слідкують за розвитком подій у конфлікті між терористами. Збройних протистоянь поки не зафіксовано. Крім того, в Луганську продовжують перебувати бойовики озброєної банди "вітязь" (особиста "гвардія" терориста Захарченка) з російсько-терористичного угруповання “днр””, - додав радник глави МВС.



Нагадаємо, 21 листопада в Луганську розгорівся конфлікт між ватажками бойовиків «ЛНР» Ігорем Плотницьким та Ігорем Корнетом, а в протистояння були залучені бойовики ватажка «ДНР» Олександра Захарченка і ФСБ РФ. Надвечір до міста з боку РФ почали підтягуватися колони військової техніки з БТРами, зенітками та УРАЛами. А вже 22 листопада повідомили про захоплення будівлі «Генпрокуратури ЛНР», під час якого було заарештовано низку чиновників. Усю готівку з окупованого Луганська вивезли до Росії.

Як пишуть ЗМІ, Кремль повністю контролює ситуацію в Луганську, в той час як ні Київ, ні пересічні українці не мають ніякої можливості щось змінити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Степан(Крымчанин) Показати IP 23 Листопада 2017 16:12
Супер "надійне джерело" -Шкіряк.
Вася Показати IP 23 Листопада 2017 17:10
Плотницкий - наш агент
Петро Показати IP 23 Листопада 2017 18:55
І Степан (Кримчанин) - наша людина.
Валентин до Петро Показати IP 23 Листопада 2017 23:17
І не кажіть. Дивлюсь чувак працює з трьох. Чи то бюджет скоротили, чи норму збільшили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus