USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тести не виявили коронавірусу в евакуйованих українців, – МОЗ

26 Лютого 2020 14:55
В евакуйованих з Китаю українців та іноземних громадян не виявили коронавірусу Covid-19.

Про це на брифінгу в Кабінеті міністрів заявив заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко, якого сьогодні призначено головним державним санітарним лікарем, повідомляє Укрінформ.

«Наразі в Україні не зареєстровано жодного випадку коронавірусної інфекції. Ми маємо перші результати досліджень зразків, які були взяті у людей, які перебувають на обсервації в Нових Санжарах, – вони негативні», – сказав Ляшко.

Він нагадав, що наразі вже сьомий день перебування українців та іноземних громадян в ізоляції, і симптомів ГРВІ немає в жодного з них.

Як повідомлялося, 20 лютого в харківському аеропорту приземлився літакіз 45 громадянами України та 27 іноземцями, яких евакуювали з китайського міста Ухань, де зафіксовано спалах коронавірусу. Після огляду і проходження прикордонного та митного контролю їх автобусами перевезли в Нові Санжари на Полтавщині, де вони перебувають на обсервації у медичному центрі Нацгвардії.

Загалом на обсервації перебуває 94 людини – включно з екіпажем та супроводжуючими особами. Разом із ними у медцентрі в ізоляції перебуває і міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька.

Станом на ранок 26 лютого на коронавірус по всьому світу захворіли 81 002 людини, загинули 2762 і одужали 30 098 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
/ Показати IP 28 Лютого 2020 15:50
крадія пенсій злодія петька порошенка з конфіскацією посадіть довічно на Нари!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus