USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Того, хто буде чіпати вітчизняний бізнес, треба бити по руках», – Ігор Палиця

15 Вересня 2020 22:53
Політик зазначив: поки український виробник платить мільйонні податки, іноземні інвестори від оподаткування звільняються. Держава готова закуповувати за кордоном неефективні медичні засоби, замість того, щоб підтримувати вітчизняного виробника ліків. Бо посадовці дбають не про здоров’я українців, а про те, щоб отримати відкати.

Про це заявив лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця під час зустрічі з колективом підприємства «ІнтерХім» у Одесі, передає УНІАН.

«Тут усе, як має бути: інновації, білі зарплати, високі податки. А від держави підтримки – нуль. Держава бере черговий транш міжнародного кредиту – 1,2 мільярда доларів на 15 років. Але чи зрозуміли люди, що під цей транш ми підписали угоду, за якою всі закупівлі ліків для держави мають відбуватися через міжнародні організації? І вже «ІнтерХім» не може взяти участь у тендері», – сказав Ігор Палиця.

Політик зазначив: поки український виробник платить мільйонні податки, іноземні інвестори від оподаткування звільняються.

«Бо наша держава не для українців, а для іноземців, бо ми не для своїх, а для чужих! Держава готова закуповувати за кордоном усіляке сміття, щоб посадовці отримували відкати. Але маємо це припинити. Маємо підтримувати й розвивати своє виробництво та захищати такі підприємства, як «ІнтерХім», – наголосив він.

Ігор Палиця переконаний: щоб захистити виробників, потрібно врахувати їхнє бачення того, якими мають бути податки, які потрібно приймати закони.

«Треба дослухатися до бізнесу, а не слухати іноземних кураторів. Бо в нас усе робиться їм на догоду. У нас найдорожчі тарифи по транзиту через Україну. Це було зроблено свідомо, щоб Україна припинила бути гравцем на ринку міжнародних перевезень. І так само будуть свідомо мучити з усіх боків «ІнтерХім», щоб нікому з іноземців не заважав. Я стою на позиції, що того, хто буде чіпати вітчизняний бізнес, треба бити по руках!» – додав Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus