USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Топ-13 кандидатів-«лузерів». ФОТО

31 Жовтня 2012 17:14
Брат Віктора Ющенка Петро Ющенко, співвласниця «Епіцентру» Галина Герега, «масажист» Миколи Азарова Сергій Федоренко та колишній голова Верховної Ради України Олександр Мороз потрапили до переліку кандидатів-мажоритарників, які мали високі шанси перемогти на парламентських виборах, але «пролетіли».

Рейтинг кандидатів-невдах сформував канал ТВІ.

У верхівку рейтингу потрапили три символічні прізвища. Петро Ющенко, брат Президента України 2005-2010 років Віктора Ющенка, своєю поразкою ознаменував кінець «ющенківської» епохи. Партія «Наша Україна» програла вибори із 1% голосів, а Петро Ющенко – що показово – «пролетів» на малій батьківщині, у Недригайлівському районі Сумщини, де, зокрема, розташоване село Хоружівка. В окрузі №161 Петро Андрійович набрав лише трохи більше 10%. В результаті – третє місце. Другим, до речі, став «регіонал», а переміг Володимир Шульга («Батьківщина»).

Секретар Київради і співвласниця мережі будівельних гіпермаркетів «Епіцентр» Галина Герега перетворилася на одного з найбільш одіозних персонажів виборчої кампанії 2012 року. У скандальному окрузі №215 (Київ) вона поступилася «свободівцю» Андрію Іллєнку на 191 голос. Недоспані ночі членів виборчих комісій, довгі черги, штурханина в комісії, полк «Беркуту» і відчайдушні «свободівці», сфальшований протокол, перерахунок бюлетенів, непорозуміння, в яке потрапив гендиректор ТВі Микола Княжицький – переможцем із цієї сутички вийшов Іллєнко. Герега, яка залишила свого чоловіка в парламенті наодинці (той переміг на Хмельниччині), стала символом брутальності та непоступливості влади на цих виборах.

Депутат Броварської міськради Сергій Федоренко став відомим в Україні як масажист Азарова. Його поразка у Броварах – ознака того, що не все в Україні можна купити. Упродовж виборчої кампанії він завзято «підгодовував» округ №97, запустив хвалений тролейбус маршрутом Київ-Бровари. У рейтингу кандидатів, які отримали на свій округ найбільше бюджетних дотацій (рейтинг уклали журналісти «Тендер News»), Федоренко був серед лідерів. Утім, посів на виборах аж третє місце (хоча бюлетені все ще рахують).

На цьогорічних виборах балотувалося багато кандидатів, які є чинними депутатами.

Найбільше депутатів залишиться біля розбитого корита у окрузі №63 на Житомирщині. Там програли відразу чотири діючих нардепи. Так, другим став Павло Жебрівський (НУНС, балотувався від «Собору»), третім – екс-генпрокурор України Святослав Піскун, який йшов самовисуванцем, хоча у нинішньому парламенті входить до фракції Партії регіонів. У цьому ж окрузі балотувалися самовисуванцем Павло Унгурян з фракції БЮТ і Володимир Каплієнко з фракції «Реформи заради майбутнього» – вони теж програли.

Повний перелік невдах дивіться на малюнку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Чеширский Кот Показати IP 31 Жовтня 2012 18:38
К сожалению в этот список не попали Палица, Еремеев, Ивахив, Мартыняк, Мартынюк. Волыни нечем похвалиться.
Марина Александрова до Чеширский Кот Показати IP 1 Листопада 2012 08:52
это да!!! как жаль!!!
Люда Пащук Показати IP 1 Листопада 2012 06:35
Ющенка - так!
Прохожий Показати IP 1 Листопада 2012 16:12
Народ свіжа інфа в Будинку Вчителя де штаб Івахіва на другому поверсі за підтримки Патріота Волині було зроблено ремонт туалету.На сьогоднішній день замки від дверей змінено і доступ до туалету мають тільки працівники штабу усім іншим пропонують скинутись на проведений ремонт по 7000 тис гривень тоді буде доступ до туалету.Так що готовтесь скоро всім кому поставили двері вікна зробили ремонт в підїздах прийдуть і виставлять рахунок Бабло перемагає хто не вірить ласкаво просимо на другий поверх

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus