USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Торчинській лікарні подарували нове обладнання для зшивання судин

10 Серпня 2020 19:54
У Торчинській районній лікарні – новий апарат для зшивання судин. Його під час робочого візиту медикам передав народний депутат Вячеслав Рубльов.

Лікувальний заклад нардеп відвідав 5 серпня, де також оглянув уже встановлений аналогічний апарат і ознайомився із ходом ремонтних робіт у лікарні.

Головний лікар Торчинської ЦРЛ Андрій Коновал продемонстрував дві робочі операційні зали, оснащені сучасним медичним устаткуванням.

До слова, у Торчинській ЦРЛ проводять такі складні операційні втручання як ендопротезування шийки стегна. Також успішно практикують плазмоліфтинг для зрощення суглобів, роблять лікувальні блокади при грижах хребта. Також поступово набуває популярності така послуга як косметичний плазмоліфтинг.

Наразі в Торчинській ЦРЛ триває ремонт. У приміщенні облаштовують приймальню для хворих на CОVID-19, які потребують стабілізації стану.
Андрій Коновал озвучив нардепу дві нагальні проблеми, які гальмують повноцінну роботу Торчинської ЦРЛ. Перша – це морально застарілий рентген-апарат із 1970 року, який завдає шкоди здоров‘ю, опромінюючи пацієнтів.

«Друга проблема – кадрове забезпечення. Наша лікарня терміново потребує фахового анестезіолога», – каже медик.

Вячеслав Рубльов переконаний, що головний лікар Торчинської ЦРЛ – фаховий спеціаліст, який вболіває за очолюваний ним заклад.

«Зараз ми додали ту техніку, яка необхідна і побачили ту, яка вже працює і яку передали через польські громадські організації. Це і електронний скальпель, і апарат для зупинки кровотеч. Бачимо, що готується кабінет інтенсивної терапії для людей, які будуть потрапляти з ускладненнями від COVID-19. Стоїть техніка для ШВЛ, яка буде підключена, тому що там підводиться кисень.
До оснащення лікарні підключилися підприємства, які працюють на території Торчинської ОТГ, щоб докупити цю техніку. Я думаю, що спільними зусиллями ми далі будемо допомагати лікарні, бо є ефект і ми бачимо результати роботи лікаря, який дійсно вболіває за справу, надає дуже широкий фаховий спектр послуг для наших громадян, які потрапляють у складні життєві ситуації», – підсумував Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus