USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Торговий павільйон не зареєстрованого в Луцьку підприємця працюватиме цілодобово

6 Лютого 2019 13:59
Цілодобовий режим роботи встановили торговому павільйону «АРАЗ» на вулиці Конякіна, 37б у Луцьку, однак бізнес підприємця зареєстрований не в місті, а у Луцькому районі.

Про це йшлося 6 лютого під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Як зазначив член виконкому Ігор Алексєєв, його мама живе в десяти метрах від «наливайки», тож він знає, що це таке, хоча павільйон має всі відповідні дозволи. Він поцікавився, чи є скарги на цей об’єкт від мешканців навколишніх будинків.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай, своєю чергою, наголосила, що часто у таких місцях хочуть зробити цілодобовий режим роботи, аби забезпечити охорону. Натомість скарг на цей об’єкти від жителів найближчих будинків немає. До того ж, на виконком виносяться об’єкти, з якими немає проблем, адже є такі недобросовісні підприємці, які навіть не подають документи на встановлення режиму роботи.

Виконувач міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що з підприємцем була зустріч і питання лише в тому, що це підприємство зареєстроване у Луцькому районі, а не безпосередньо у самому місті, тож податки сплачуються туди, однак не варто через це заважати людині вести бізнес.

«Ми звернулися з проханням, аби він перереєструвався в місті, коли матиме можливість, однак він сам не проживає в Луцьку», - розповів Григорій Пустовіт.

У підсумку члени виконкому надали дозвіл на цілодобову роботу до 1 січня 2020 року із забороною продажу з 22.00 до 08.00 пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus