USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку збирали підписи на захист графіку роботи магазину

17 Вересня 2009 09:33

Директор департаменту підприємництва Луцької міськради – Олександр Козлюк розповів, що власнику павільйону «Світанок» на зупинці громадського транспорту на вулиці Польовій, 3б рекомендовано працювати до 22 години. Проте такий режим роботи його очевидно не влаштовує. Про це 17 вересня йшлося під час засідання луцького міськвиконкому, – інформує репортер «Волинських Новин».
Також він мав затвердити саме такий режим роботи, проте власнику магазину більше імпонує робота до опівночі. Тому він утретє звернувся до виконкому із таким проханням. Вагомим додатковим до прохання виявилися і колективне звернення із 100-ма підписами. На противагу цьому, скаржник, який нарікав на неспокій навколо торгового павільйону, пов\'язаний із наслідками вживання алкогольних напоїв. Він теж представив на підтвердження власних слів підписи мешканців навколишніх будинків.
Тому пан Козлюк запропонував уже ж таки затвердити режим роботи до 22 години. Перший заступник луцького керманича Лариса Соколовська поцікавилася асортиментом товарів, котрі продаються у магазині. А заступник луцького очільника Анатолій Пархом’юк зауважив наявність поблизу інших продуктових магазинів. Пан Козлюк відповів ствердно. Таким чином, торговий павільйон «Світанок» працюватиме до 22 години.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Вересня 2009 10:58
як міська влада може заборонити підприємцю працювати після 22 години. У всіх нормальних країнах забороняють продавати алкоголь після 22. В нас що ??? комунізм ??? Їдьте працювати до Лукашенка, там такі придидуркі заборонили магазинам працювати після 21. Разом ви будете просто супер :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus