USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Трамп і Кім Чен Ин проведуть саміт у розкішному готелі на острові

5 Червня 2018 22:02
Президент США Дональд Трамп і лідер КНДР Кім Чен Ин проведуть зустріч 12 червня в готелі "Capella" на острові Сентоса в Сінгапурі.

Про це повідомила в Twitter прес-секретар Білого дому Сара Сандерс, інформує Європейська правда.

"Місцем сінгапурського саміту між президентом і лідером Кім Чен Ином буде готель "Capella" на острові Сентоса", - написала Сандерс.

"Ми дякуємо чудовим сінгапурцям за їхню гостинність", - додала вона.

Capella Singapore - розкішний 5-зірковий готель на острові Сентоса. Острів розташований на південь від столиці острова Пулау Уджонг і з'єднаний з ним мостом.

Раніше Трамп підтвердив, що планує зустрітися з Кім Чен Ином 12 червня в Сінгапурі.

Нагадаємо, лідер Північної Кореї Кім Чен Ин підтвердив свою прихильність до "повної" денуклеаризації корейського півострова і до запланованої зустрічі з Трампом.

Пхеньян оголосив про вихід з пакту, який забороняє поширення ядерної зброї, у 2003 році. Після цього країна стикнулася з низкою міжнародних санкцій.

США пропонують КНДР економічну допомогу в обмін на відмову від ядерної зброї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus