USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Третього організатора «п’яних вечірок», де знущалися з дівчат, взяли під варту

24 Березня 2023 22:22
Суд відправив під варту третього фігуранта справи про «п’яні вечірки», де знущалися з дівчат, знімаючи це на відео.

Про рішення суду «УП. Життя» повідомила речниця Нацполіції Київщини Ірина Прянішнікова.

21-річний блогер був співучасником насильницьких дій сексуального характеру без добровільної згоди потерпілої особи (ч. 3 ст. 153 КК України) та здійснення відеофіксації злочинних дій.

«Молодика взяли під варту в залі суду. Йому оголосили про можливу заставу у розмірі 402 тис. грн», – зазначила Ірина Прянішнікова.

Суд проводив слухання у закритому режимі.

Двох інших організаторів вечірок Андрія Ярину та Ярослава Домбровського поліція затримала на початку лютого 2023. Їм загрожує до 7 років в’язниці. Наразі за клопотанням прокуратури вони знаходяться під вартою.

Нагадаємо, 1 лютого у соцмережах поширили відео, як у Києві хлопці влаштовували вечірки, куди запрошували дівчат, а потім знімали їх напівоголеними на мобільні телефони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ніхарашо ! Показати IP 25 Березня 2023 12:18
Агов, журналісти ! Як вас зрозуміти ? Десь за чотириста кілометрів ви вивідали всю інформацію і ще до суду назвали фамілії усіх підозрюваних ! А тут у Луцьку вже після винесення рішення суду ви замовчуєте фамілії у своїх репортажах ! Шо встидаєтеся, чи боїтеся, чи вас просили їх не називати ? Чого така упереджена необ'єктивність, чи то такий рівень журналістики, чи шо ? Ви ж себе називаєте четвертою владою - то намагайтеся бути нею !
прокуроркиня до Ніхарашо ! Показати IP 25 Березня 2023 18:36
Журналістика є 4 владою.але не в Украіні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus