USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Третина опитаних лучан підтримує кандидатуру Зеленського на пост президента, – блогер

8 Лютого 2019 17:23
Блогер Святослав Зелінський опублікував свіжі дані щодо виборів президента України. Згідно з ними майже третина лучан підтримує кандидата у президенти Володимира Зеленського.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Зелінський поки відмовився розповісти детальніше про опитування, проте зазначив, що це інсайдеська інформація зі столиці.

З його слів, наразі 30% лучан підтримують Володимира Зеленського, 14,2% - Юлію Тимошенко, 11,3% - Петра Порошенка. Четверте місце з 6,6% посідає Анатолій Гриценко і п'яте місце з 4% - Руслан Кошулинський.

Як раніше повідомляв Святослав Зелінський, відповідно до соціологічного опитування, яке на початку грудня 2018 року проводилося в Луцьку, на виборах президента більшість опитаних містян підтримала б Володимира Зеленського.

На всеукраїнському рівні наприкінці січня шоумен Володимир Зеленський із незначною перевагою вийшов у лідери президентської гонки, обігнавши очільницю партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анатоль_ Показати IP 8 Лютого 2019 17:30
Я також підтримую. Достойна людина і чесна. Не то шо нєкоториє
ще не зовсім свідоми до Анатоль_ Показати IP 9 Лютого 2019 17:11
Молодець. Побачив кількість негативних лайків про тебе. Заворушив порохоботівський зміїнець. Плюють отрутою на правду.
Дожилися Показати IP 8 Лютого 2019 18:03
А загдіно даних блогера Йогера, в списку лідирують Вася Пупкін і ще троє не подавших свої заяви кандидатів. Я про цього Зелінського взагалі раніше не чув. Так в яку групу з відсотків я в його опитуванні портапив, за кого я? Це коли в нас рейтинг стали блогери складати?
Юрій Показати IP 8 Лютого 2019 18:32
Пане Зелінський! У якому барі чи нічному клубі ви проводили опитування? А, можливо, ви переплутали прізвище? І народ голосував не за Зеленського, а за Зелінського?
Теж Анатоль Показати IP 8 Лютого 2019 19:55
судячи по "лайкам" до першого посту, то 30% ЗА - це брехня.
Зелянський до Теж Анатоль Показати IP 8 Лютого 2019 21:41
А хаха. Корочє слухай. Є така штука, називається математика. Це коли рахують щось тіпа 2+2 або навіть складніше. Вот зараз в першого посту 15+ і 26- . Разом 41, перевір, якщо сумніваєшся. Берем 15, ділимо на 41, отримуєм 36,6%. Навіть більше ніж Зелінський написав. Інша справа, що Зелінському заплатили саме за те, що він напише про 30%, а перевиконувати план він не збирається.
Андрій Показати IP 8 Лютого 2019 20:50
Зелінкін за Зельонкіна? Ви серйозно? Це якийсь інститут досліджень соціологічних? Серйознішог рейтингане найшли?
Анатолій Показати IP 8 Лютого 2019 23:18
Колись був пункт у виборчому бюлетені " проти всіх", на сьгодення існуюча влада " задовбала" всіх. Тому я та інші громадяни виріщили вибрати людину далеку від політики. Тоиу вибачте, що ми не підтримуємо рейтинг політиків. Це наше життя, і ми хочемо жити краще.
АнатоліЮ до Анатолій Показати IP 9 Лютого 2019 12:26
Хочете жити - треба голосувати бо держава не можлива без Президента і гасло "проти всіх" або " не піду на вибори" вигідна всім негідникам зі старої когорти які не можуть жити без "корита". Нове обличчя давно потрібне Україні, бо все постійно по колу... Тому За ЗЕ, а далі побачимо, головне всіх тих старих на смітник історії, якщо 2 Майдани не допомогли їх позбутися!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus