USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Тролейбусникам повертають зарплату

29 Грудня 2011 15:49
На Луцькому підприємстві електротранспорту повністю погасили заборгованість із зарплати за жовтень і частково за листопад.
Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міськради.
На рахунки Луцького підприємства електротранспорту 28 грудня надійшло 1,423 мільйона гривень, які використали на погашення заборгованості із заробітної плати працівникам підприємства.
Як повідомив керівник ЛПЕ Іван Грицанчук, це – додаткові кошти з Державного бюджету України. Ці гроші дозволили погасити заборгованість із заробітної плати працівникам підприємства в повному обсязі за жовтень та частково листопад 2011 року.
«До вчорашнього дня ця сума сягала 2,574 мільйона гривень. За останні роки це, напевно, вперше, коли нам вдалось перед Новорічними святами настільки скоротити заборгованість по зарплаті!» – переконує він.
За словами луцького мера Миколи Романюка, цю проблемну ситуацію вдалось вирішити завдяки підтримці голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука.
«Я знаю, що Борис Петрович доклав значних зусиль для виділення цих додаткових коштів з Держбюджету для Луцького підриємства електротранспорту. Я йому за це щиро вдячний», – заявив міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Вася Показати IP 29 Грудня 2011 15:54
Один одного нахваляють. Такі щедрі один до одного і добрі. А в душі "хабарники"
САМ Показати IP 29 Грудня 2011 16:44
Які чесні і добрі!!!! Аж сміятися хочеться.
Цікавий Показати IP 29 Грудня 2011 16:57
Щось я не збагну, то Борис петрович вимагає від міської влади дати на ЛЕП 1,9 млн. грн, то сам же їх дає... Хтось мабуть перехитрив сам себе?!! Чи все ж таки це заслуга міських депутатів, котрі хай підняли й відмовились з міського бюджету компенсовувати те, що завинила державна влада?!!
Вікінг Показати IP 29 Грудня 2011 23:28
У нас вже ты тролейбуси золоті. Півтора мільярди - хлоп і все ОК. Може, пора вже приватизувати той парк тролейбусний і приватні руки будуть давати раду. Якщо ні - маленька субвенція була б. І закласти - лише на умовах, що пільговиків перевозитимуть. + дати цій фірмі кілька маршрутів, щоб там компенсовували витрати.
Лучанин до Вікінг Показати IP 30 Грудня 2011 00:29
Та не золоті вони, а гнилі! Скільки те чудо не латай, а цукерки з каки не вийде, навіть обгортки. Існують нормативи. Всі ЗиУ давно вже треба було здати на металобрухт та закупити новий транспорт з відповідно прорахованим тарифом за проїзд, а це в першу чергу безпека громадян. Через те що хочуть красти ніяк не можуть порахувати собівартість перевезень (дійсну), а звідси і вся невизначеність і надія на держбюджет. Вже можна було б рік і повністю закрити!
Петро К. Показати IP 30 Грудня 2011 03:38
Вже й за дисципліну можна братись керівництву... А то навіть ніякого графіка руху не існує!
TFA до Петро К. Показати IP 30 Грудня 2011 10:56
Графіки руху всіх маршрутів: http://lpe.at.ua/index/0-18

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus