USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Трощили вітрини молотками: у Празі зухвало вкрали елітних годинників на 20 млн крон. Відео

18 Січня 2022 07:40
Невідомі грабіжники в центрі Праги, озброєні вогнепальною зброєю, скоїли пограбування в магазині елітних годинників Hublot. Злочин стався у суботу, 15 січня.

Поліція опублікувала відеозапис пограбування, яке нагадувало кадри з бойовиків. Завдані збитки перевищили 20 мільйонів крон, пише сайт «Преступности нет» з посиланням на novinky.cz.

Грабіжники скоїли розбійний напад на магазин близько п’ятої години дня. А вже після восьмої години вечора поліція опублікувала відеозапис пограбування, на якому видно, як троє грабіжників увірвалися до магазину. Двоє злочинців закрили обличчя медичними масками, а третій надів мотоциклетний шолом.

Один із чоловіків притримував двері, а двоє інших молотками розтрощили скляні вітрини, в яких зберігалися годинники. Потім вони швидко склали їх у мішки, які принесли з собою.
«Троє грабіжників у масках здійснили наліт на магазин елітних годинників і, погрожуючи зброєю, забрали товару на кілька мільйонів крон», – повідомив прессекретар поліції Річард Грдіна.

За його словами, грабіжники не говорили по-чеськи. Двоє після нападу втекли на електросамокаті, який поліція вже знайшла. Пошуки підозрюваних продовжуються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бульба Показати IP 18 Січня 2022 09:48
Куплю годинник в Ужгороді - недорого))))
Українець Показати IP 18 Січня 2022 10:29
Це українці були, до гадалки не ходи. Вуйки заробітчанські...
DM Показати IP 18 Січня 2022 11:13
В Новорічну ніч, в Празі на вщерть заповненій площі 80% святкуючих були з Сирії, Лівії, Пакистану, Бангладеш і. т. д... Гнітюче було видовище...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus