USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Три відділи Волинського краєзнавчого музею отримали генератори з Польщі

29 Березня 2023 18:36
З квітня 2022 управління туризму та промоції Луцька співпрацює з польською ініціативою Dom Odbudowy Ukrainy, що була створена у Варшаві. Це проєкт, який покликаний допомогти українцям захистити пам’ятники від руйнування внаслідок війни та допомогти у відбудові українських міст. Польська столиця також долучилась до підготовки заявок на включення трьох міст України – Одеси, Харкова і Чернігова – до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Про це повідомили у міськраді.

До проєкту долучені мерія Варшави, польські та міжнародні благодійні фонди, а також багато небайдужих фахівців та благодійників.

Завдяки співпраці Луцької міської ради в рамках ініціативи три відділи Волинського краєзнавчого музею (Музей волинської ікони, Художній музей і Музей історії Луцького братства) отримали генератори для забезпечення безперебійного функціонування.

«Висловлюємо щиру вдячність усім причетним до ініціативи Dom Odbudowy Ukrainy, мерії Варшави, а також особисто директору департаменту охорони спадщини Варшави Міхалу Красуцькому за небайдужість і справжню дружню підтримку», – наголошують в управлінні туризму та промоції міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus