USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Трилер у Львові: «Старий Луцьк» на виїзді не зумів перемогти «Політехніку-Галичину»

20 Листопада 2022 16:30
Упродовж матчу «Старого Луцька» та «Політехніки-Галичини» лідер змінювався безліч разів, але перемогу таки святкували львів’яни (65:59), а волиняни не можуть перемогти вже у третій грі поспіль.

Команди повинні були зіграти ще минулого вівторка, однак через ракетні обстріли росіян у залі львів’ян не було світла, тому гру перенесли на сьогодні. Запеклості сьогоднішньому матчу додавало те, що нині кольори львів’ян захищає колишній капітан «Старого Луцька» Едуард Федчук, який перед самісіньким стартом Суперліги перейшов у «Політехніку», також у складі «політехів» нині колишній гравець «Старого Луцька» Юрій Крамар. Натомість у заявці лучан з’явився Петро Глушко, який нині служить у складі ЗСУ, а також Алтухов.

Лучани ударно розпочали матч, зробивши рахунок 5:0 завдяки влучанням Прозапаса та Дейни, але у господарів феєрив Полюляк, який на старті гри забив вісім очок, вивівши свою команду вперед – 8:6. Після тайм-ауту Дейна рахунок зрівняв. Але до кінця чверті «політехи» знову зуміли вийти вперед – 17:13.

На початку другої чверті Швагринський скоротив відставання до мінімуму, Горковенко зрівняв рахунок, а Рудаков вивів лучан вперед. Тож після ривка лучан 6:0 тренер «політехів» Зубрицький взяв тайм-аут. Але невдовзі вже львів‘яни були попереду завдяки центровому Тіщенку 23:19. Гойдалки у рахунку продовжилися і надалі: в середині чверті Швагринський «трьохою» знову вивів лучан вперед – 24:25. За дві хвилини до великої перерви лідирували вже господарі – 32:27. Після другої чверті львів‘яни перемагали – 34:30.

По перерві команди продовжили почергово виходити вперед: у середині чверті Панфілов влучив з-за дуги і тут же Коцько забив у відриві, вкотре вивівши «Старий Луцьк» вперед – 40:41. Після тайм-ауту львів‘ян гойдалки продовжилися, але перед фінальною чвертю лучани таки зберегли мінімальний переможний рахунок – 47:48.

На старті четвертої десятихвилинки лучани відірвалися на +4, але в середині чверті зусиллями Кича, який двічі забив з середньої та дальньої дистанції, «політехи» вчергове вийшли вперед – 55:53. Невдовзі лучани зусиллями Панфілова зрівняли рахунок, але Федчук «трьохою» вкотре вивів «політехів» вперед – 60:57. До кінця гри львів‘яни так і не віддали перевагу, святкувавши першу перемогу в Суперлізі у цьому сезоні – 65:59.

Найрезультативнішим у складі лучан став Дмитро Швагринський, який оформив дабл-дабл (13 очок, 13 підбирань), також дабл-дабл в активі Олега Рудакова (10 очок, 11 підбирань).

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus