USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Це найкращий вибір!»: пес Патрон стає директором департаменту комунікацій UAnimals

24 Серпня 2022 06:41
Пес-сапер Чернігівської ДСНС Патрон тепер буде директором департаменту комунікацій у UAnimals.

Про це повідомили в соцмережах організації захисту та порятунку тварин, передає НВ.

«Ми зрозуміли, що Патрон вже аж ніяк не волонтер організації UAnimals, а повноправний член нашої команди. Тому раді повідомити важливу новину: пес Патрон офіційно обійматиме посаду директора департаменту комунікацій UAnimals!» – йдеться в дописі.

«Дуже важливо усіма можливими методами доносити до українців та аудиторії за кордоном важливість порятунку тварин. І складно знайти лідера думок настільки потужного в цих повідомленнях, як пес Патрон», – коментує рішення засновник UAnimals Олександр Тодорчук.

Зазначимо, що раніше Патрон уже співпрацював з організацією: розігрував свій мерч для UAnimals, а на власний день народження зібрав для інших тварин донатів на 261 тисячу гривень.

Читати ще: Незалежність та пес Патрон: Укрпошта випустить ще дві марки у серпні

У Instagram-профілі головної зірки ДСНС пса Патрона опублікували відео з фото, куди замість малого сапера прифотошопили малюнки дітей.

Читати ще: Пес Патрон, розтяжки та снаряди: волинські піротехніки 55 днів розміновували Чернігівщину. Фото

Також пес чернігівських розмінувальників має власний профіль у застосунку TikTok. Там постять кумедні та милі відео із маленьким героєм.

У пса-сапера є ще й неофіційний акаунт у Twitter, в якому постять його фото, різноманітні жарти та «думки» про актуальні новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus