USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Це політика саботажу! Це руйнування країни!» – Ігор Палиця про роботу уряду

20 Серпня 2020 13:18
За пів року роботи нового Кабміну українці так і не побачили детального плану розвитку економіки.

Народний депутат від Луцька, лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця прокоментував економічну політику уряду, назвавши її політикою саботажу та руйнуванням країни.

«Зараз уряд хоче створити вільні економічні зони на Донбасі, але ж він має робити інвестиційно привабливими не окремі регіони, а всю країну! Це першочергове завдання уряду, з яким він не може впоратися, демонструючи повну відсутність професіоналізму.

Українців намагаються переконати, що економіку врятує тотальний розпродаж стратегічних держпідприємств. Прем’єр-міністр заявив: хоче залишити під контролем держави лише триста із трьох тисяч таких об’єктів державної власності.

Це політика саботажу! Це руйнування країни! Завтра так звані інвестори просто кинуть ці підприємства напризволяще, отримавши з них те, що їм потрібно.

Маємо йти іншим шляхом: реформувати державні компанії, забезпечити якісний менеджмент, створити робочі місця та зробити ці підприємства прибутковими. Але для цього треба, щоб країною керували професіонали, які знають, що робити.

Читати ще: Ігор Палиця: «Я дуже сподівався на цей уряд. Але їм пороблено»

Нинішній уряд не знає. І замість відновлення власної економіки він ходить по світу з простягнутою рукою в пошуках кредитів. З вересня 2019 року (початок роботи першого уряду нинішньої влади) державний борг збільшився на $3,1 млрд, а на 1 липня цього року досяг рекорду – $85 млрд!

Більше того, якщо в 2019 році уряд запозичив для потреб бюджету 409,8 млрд грн, у 2020-му планується запозичити вже 642,7 млрд грн, то в 2021-му буде досягнутий абсолютний рекорд запозичень – 744,9 млрд грн. Ось і політика великих реформаторів. Заганяти країну в борг та розпродавати її», – йдеться в повідомленні політика на Facebook.

Читати ще: Лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця озвучив рецепт виходу України з кризи

Також лідер політсили «ЗА Майбутнє» відзначив, що партія має стратегію відновлення української промисловості.

«Ми відстоюємо економічний патріотизм – реальну та системну підтримку вітчизняного бізнесу. Ми маємо всі ресурси для того, щоб подолати кризу – потрібні лише професіоналізм та політична воля!» – наголосив Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus